Reply To: Zrcalce, zrcalce na steni povej
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Zrcalce, zrcalce na steni povej › Reply To: Zrcalce, zrcalce na steni povej
cao strelka, mi je vsec tale tvoj novi muc na ekranu, lepa mrcina
jst gledam na stvar tko, ce neki ze v startu dvomimo in negiramo, si enostavno zapremo sanse. Za spoznavanje sebe je za moje pojme treba met potrpezljivost, pa zelezno voljo, tud ko stvari ne zgledajo logicne, pa brskat naprej z vprasanji vase in postenimi odgovori o svojih strahovih, custvenih odvisnostih itd., ne bom pametovala, ker moji mozgani so trenutno skuhani od vrocine, pa velik tega je blo napisanga, ampak a se spomnis, ko sem pred kratkim napisala o eni oddaji, ko so z monitorjem posneli, da sest sekund preden se je nekdo zavestno odlocil, so ze posneli kaj se bo odlocil, se pravi je smiselno ozavescat, od kje izvirajo nase odlocitve, dozivljanja…Kar je pa tud point, da ce izviras, da si sam pritegnes dogodke iz svoje notranjosti, je potem velik bolj logicno sprejemat ljudi in situacije in ne brcat, obtozevat, se jezit itd, ker s tem si samo jemljemo energijo in v lastno skledo pluvamo….