Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
tud tale dežek mi fajn paše……evo, sedim zuni, sem nardila zunanjo zvrc-zvrc sobo, seveda pod streho, tk, da je tud v soncu lepo senca in uživam, sej zdele sem pač mal bolj oblečena, kuker dekca čez nogce, pa te stvari……..hahahaha……ko sem bla v otroških letih pri tabornikih in smo bili na taborjenju na morju, sem jo vedno uživala v šotoru, če je deževalo…….sem včasih prou molila za dež……..hahahaha…….ko je deževalo, sem se lepo ulegla pod dekce, zaprla oči in poslušala saund kapljic po šotoru…….men je blo da best, res čarobno, saund kapljic……danes mi je jasno, da sem bila takrat tud sama kapljica sredi kapljic dežja,bila sem dež in bila sem kapljica……..hahahaha……….hahahaha……matr je fajn tale saund dežja al pa kapljic…..čist čarobno……pa tale sivina k jo glih kar gledam…….pa res mogočno drevo lipe, ki je začenjala cveteti, pa trta……res lepe barve…..lepi oddtenki zelene…..prava paša za oči……tud oddtenki sivine so magični, pa oblaki, ki se v rahli dinamiki prou počasi premikajo po nebu…..in tvorijo različne oblike, vsak trenutek nove……magično….pa ptički, ki jo tko lepo žvrgolijo,, sicer dons ne tko množično……hvala, hvala……..
Dons ne bo nč z gobami, pesjanar se tud za centimeter ne premakne, zgleda, da ga tud scat nč ne tišči, leži kot krava, seveda pa sliši vsak zvok, ki ne paše v ta deževni mir v dolenjskih goricah…..njegova pozornost je popolna…..hahahahaha…..
Pa mi je spet tale naš Prešernov France uletu……pa tkole beremo kakšne pesemce o ljubezni v svetu, pa o miru, pa razne misli gurujev iz Indije, pa sufijev, pa drugih modrecev……jet sem prouzaprou en slovenček, ki ima čist rada tale konc sveta, ki ji rečemo Slovenija, pa čist po domače mislim, da imamo prouzaprou Slovenci v bistvu eno izmed najboljših narodnih himen, kuker v smislu modrosti višje al pa razširjene zavesti …..hahahaha….. sej vem, da sem zlo vehamentno rekla eno izmed najboljših, res ne poznam vsa besedila narodnih himen ostalih narodov, ampak nekako vem, da tako res lepo nesebično himno, ki bi zajemala osnovno svobodo vseh ljudi……hahahahaha…..seveda v smislu besedila brezpogojne ljubezni za vse, pa čeprou ni ljubezen niti z besedo omenjena…..hahahaha……ne, take himne nima nobeden, sem prepričana……hahahaha….pa naj me kdo prepriča o nasprotnem……sej pravjo, da znanstvena teza velja toliko časa, dokler kdo ne ovrže stare in na osnovi novih dokazev, pač postavi novo…..hahahaha…….
Evo mojo nebulistično besedilo svetovne energije brezpogojne ljubezni, sprejemanja, nč ni pogojenega, za vse enako, brez strahu, prepirov…….za cel svet, za vse narode, kuker kvantni preskok v zavesti……….hahahaha…..bravo France…..dr. France Prešeren……hahahahaha…….you are the človek , pa še dohtar……..hahahaha…….
ŽIVE NAJ VSI NARODI,
KI HREPENET DOČAKAT DAN,
DA KODER SONCE HODI,
PREPIR IZ SVETA BO PREGNAN,
DA ROJAK,
PROST BO VSAK,
NE VRAG,
LE SOSED BO MEJAK……
dragi naš France namaste…….hahahaha….
slišmo