Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
evo mene, sem spet iz gmajne pršla, no, pred parimi urami….hahahaha…….čist brez gob……..gobe njet……….ampak v rukzaku sem pa prnesla en lep kamen in sicer v obliki srčka………sej kamnov v obliki srčka sem že velik najdla… na starem placu seveda, ob reki, kjer sem prej živela…..dons sem pa štafnala za gobami, na mojem novem koncu domovanja in si pojem kekčevo pesemco……jaz pa pojdem in zasejem……. pa zagledam resnično čudovit kamen v obliki srčka, sej je bolj majhen, ampak lep k svina……hahahaha……..evo sem si rekla, rezina draga moja, tudi narava te je vesela….. ti kar srčke v obliki kamnov podarja, se bom lohk z domačimi kamni butala…….hahahaha…..hvala, hvala……sej pol sem se pa spet mal znajdla, kuker me je zanimalo,kje bi jest juter po gobe šla, pa sem jo zavila v vaško trgovino, majo tud bife zraven, se vsedem na kavico, cigaretek in si veselo ogledujem……pa evo ni minilo deset minut, k dva domorodca prisedeta in sem vse zvedla…..hahahaha……a kva sem zdej zvedla……hja, vse……hahahaha…….naprimer kje rastejo jurčki in kje lisičke…….hahahaha……sta mi domorodca vse na licu mesta z roko smeri pokazala, na ker konc naj greva s pesjanarjem…….pa tolk sta se režala, češ stara, ampak tale tvoj tovariš je pa res pes, da se šika……kuker velik, debu in prjazen……..hahahaha…..pa seveda sta mi rekla naj se kej v njuni zidanci ustavm, da sta dober vinčk pridelala lansko leto, pa, da bi se spodobl, da jo kej mimo prbremzam……hahahahaha…….sej se mi je že kuj zdel, da sem prilendala na en tak konc, kjer imajo že 0,5 % alkohola v zraku…..hahahaha…..sem jima pa rekla odkritosrčno, da mi tale njihov vin glih ne sede najbolj, kuker mam rada bolj vina kot so refel (refošk), teran, merlot, frankinjo, cabernet…., pa te zadeve……glih cvileta (cvičk ) mi prou ne sede……hahahaha…….sta se začela smejat in mi rekla, da mata zmeraj tud kej domačga zraven za pomezit, kuker domače klobase,pa vložene jurčke, pa da mama dober kruh peče……hja, sej pol sem bla pa čist navdušena, sem rekla, pol pa cvile lohk tud v potokih teče……hahahaha…….hja, sta rekla, da sem njihove gore list….hahahahahaa……matr je fajn…….lajf je res da best…….čudovit……..hahahaha…..
Sej men je tale naša civilizacija čist všeč, edino se ne strinjam z eksistenčnim strahom, kuker da za eksistenco mi zdej nucamo ves ta strah in smo seveda posledično žrtve, se indentificiramo s situacijami in nas zmeče jeza, strah, obtoževanja,, opravičevanja……hmmmmm………kukerkoli obračam gor in dol, levo in desno se men kot norcu zdi oziroma mi je logično, da mi za eksistenco čist nč strahu ne rabimo in tud ne rabmo bit žrtve……ampak, če pa pogledamo kolektivno energijo, je pa bazirana na strahu…….in, če tkole na forumu preberem, da misli kreirajo svet……..matr je velik misli strahu in to dejansko strah za eksistenco in energija gre tja kamor gre naša pozornost, torej čist razpršeno na zunanje dobrine, cekine, primerjanja, tekmovanja, žrtvovanja, opravičevanja, obtoževanja…….in seveda, če se tega zavedamo, potem poskušamo po domače povedano spoznavati sebe, pa je čist vseeno s pomočjo katere tehnike, ali več njih skupaj, samo, da ne ostane vse na tehniki, kuker človek obvlada tehniko v nulo ampak je ne zna prenesti v normalni lajf, kuker, da je spoznavanje samega sebe izven vsakdanjosti sploh mogoče……….hahahaha…..hja, seveda človek najraje sliši, da ima lahko veliko različnih realnosti, kuker v smislu, da, če sedaj živi v pomanjkanju, obstaja premik v realnost v katerem živi v izobilju…in že dela tehnike…,hhahhaha……hja, jest se čist strinjam, sej obstaja realnost, kjer človek živi brez ljubezni in premik v realnost, kjer je človek poln ljubezni, človek je ljubezen, to je moja realnost……..le, da mora za vse te realnosti človek preprosto usekati potovanje skozi sebe, se pravi v samospoznanje, da lahko sprosti vse te čustvene energetske blokade in se sprejme, tak, kot je in seveda s tem izstopa iz kolektivne energije……..si seveda širi zavest o svojem avtomatičnem manipulativnem zmaterializiranem delovanju, s tem sprošča energijo nižjih frekvenc in delovanje človeka je posledično vedno bolj odgovorno na vseh področjih, torej tudi misli, ki kreirajo svet, postanejo drugačne………..jest sem en norc, al pa znanstvenik nebulizma, men se zdi to ena in ista zadeva kuker znanstvenik al pa norc, samo drugo besedno pakovanje, tk, da tudi misli je treba presežt……..hahahahaha……..sej vem, nebuloze pač, ampak a ste se že kdaj vprašali, kaj je onstran naših misli ?????????……….jst, kot ozko specializiran nebuslističen norc, pokorno javljam iz svoje realnosti, da je za mene onstran misli……. preprosto vedenje……(hmmm, tistega apostrofa na prvi e nism mogla prtisnt, al pa ne znam…)……se pravi, če hočemo imeti ljubezen, jo moramo najprej živeti v sebi, to pa s strahom ni mogoče, tam, kjer je strah preprosto ni ljubezni, to je moja realnost kot norca, potem tudi izobilje človek jemlje drugače, ne živi v imenu izobilja, ampak živi izobilje v ljubezni in posledično je izobilje tudi v zunanjosti v materialnosti, ni pa več odvisnosti od izobilja, torej ima izobilje prosto pot……..hahahahaha……vse poti peljejo skozi samospoznavanje in to z vso trmo……..trma je da best ko dela za človeka, za samospoznanje, kamor usmerjamo pozornost, gre naša energija…….hahahaha……..če si pa človek namisle nek namišljeni svet, pa tud uredu, sej to je itak navajen, jest sem desetletja živela moj namišljeni pogojeni svet, šele, ko sem stopila na pot samospoznavanja, sem sčasoma začela zavestno spoznavati, da so vedno nove-stare situacije bile in bodo in so vedno “zdaj ” in, da je to dinamika našga življenja, vzrok – poslledica, le, da sem se sčasoma prenehala indentificirati s situacijami in s tem pridobivala uuoooornnnkkk velik volje, sem bla čist presenečena, najprej zaupanje in potem volja, strast……..hvala, hvala……….dejansko smo vsi vodeni z našim pogojenim umom, zato si tudi večina ljudi ne zna predstavljati drugače, kot, da so tudi v duhovnosti vodeni naprimer z različnimi angeli in mojstri, al pa kakšnimi drugimi vodniki……pogojenost je pač pogojenost in seveda, če pravjo, da so vodeni, kar jim jst čist verjamem, spet na nekoga prelagajo odgovornost……hahahaha……človek zgleda, da ne mara odgovornosti……. pač rabi vodstvo……nč novga…to je človek navajen in je najlažje……astral pa itak vse prenese…..hahahaha……..kar je že blo, še bo in kar še bo, je že blo……hahahahaha……bom spet mal Kristusa poklicala v astral, mu moram še povedat, da sem prebrala na forumu, je Brezo napisu, je pobral iz zanesljivih virov enih človečkov, teli Brezotovi človečki so da best………hahhahahaha……hahaha….. da Jezus zdej živi v Rimu in čaka in čaka in čaka….kva že ??????……aja, da mu bo RKC ponudila vodstvo…….hahahahaha…….me prou zanima, kva bo kej Kristus reku na tole novo Jezusovo reinkarnacijo usred Rima…..hahahaha……..….no, ja marbit ga bo pa v rit brcnu, da bo nehu čakat……hahaha…
slišmo