Reply To: Pasja posla

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Pasja posla Reply To: Pasja posla

ANA
Član

Oh, Cica, kako dobro poznam tole…Katica je že naš drugi pes…in se po tem prav nič ne razlikuje od prvega…Se spomnim, ke sva imela še prvega, Samuraja, porko dio….sva bila oba še proti koncu šole…seveda brez avta…in gremo vsi trije na bus…ne vem kam smo šli, v glavnem…pes spuščen nekje po svoje…pridemo na avtobusno postajo…kwa tolk smrdi…pes…od glave od pasu…od človeškega dreka!!! Ceu bus je smrdel…nama nerodn…pes pa…fajn se mu je zdel, k je prou fajn dišou…

No Katica ga pa podobno svira…glih zaddnjič se mi je drek povalala…prideva domov…kwa smrdi……mmmm…dišave in vonjave…pa je bil tuš, pa šampon, pa bemtila sm zraven k en pijanc…sam nč ne nuca….ne vem zakaj to počnejo…včasih se mi povala v dišečo divjo materino dušico….včasih pa v drek, po možnosti človeški…nekaj jim grozno diši v tem dreku, dvomim pa, da s tem kaj odganjajo…ja, nas, človečke LOL

Nimaš kej, pasje radosti…pride v paketu s psom Thumbs Up

Ne bom pozabila, k mi je 1x ena pasja gospa rekla ( k sm se pritoževala čez kocine) kolikor kocin, toliko veselja…pa še res je…tko da tale drekec vzamem v zakup…k je tolk več luštnih stvari ki dogajajo z kužki…

K smo glih pr psih…naša ne prenese preveč dolge vožnje na morje…pa tudi na morju se ne počuti ravno najbolje…vroče, pa druga okolica…a morda poznate kak fajn čuvanje za pse? pa da ni preveč drago…

Lepo je če deliš