Reply To: Telo bolečine
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Telo bolečine › Reply To: Telo bolečine
13. 6. 2010 ob 21:48
tissa
Participant
Ali niso vse ti. anksiozne motnje (napadi panike, okm, fobije..), ki so osnovane na strahu, pravzaprav eno veliiiko bolečinsko telo. Me pa zanima kaj je razlika, med ‘običnim bolečinskim telesom’, ki ga poseduje v bistvu dosti ljudi in med bolečinskim telesom, ki se izrazi kot ena izmed ansioznih motenj. Kdaj se pravzaprav bolečinsko telo razvije v motnjo? Ali pa je mogoče stvar v imetniku telesa, namreč splošno znano je, da smo anksiozni že po naturi izjemno občutljivi ljudje, in se recimo bolečinsko telo pri nas razvije v eno ali več anks. motenj?
Sicer se pa absolutno strinjam s tem, da je poskus nadzora bol. telesa nesmiselno početje, saj mu s tem le omogočaš življenje in ‘rast’.
Sem se že vrgla v praznino , oz v vaje, zaenkrat se mi še zdi neprekinjeno 15 minutno dihanje še misija nemogoče, ker se mi je po ene 3 minutah vse ustavilo, disciplina disciplina ajaj……verjamem da je vredno, sploh po tem kar sem brala da se enim dogaja
"Kdor gleda navzven, sanja. Kdor gleda navznoter, se prebudi." Carl G. Jung