Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

matr je fajn vroče, ane…….jest ga še kar bluzim s pospravljanjem…..hahahaha…….sem res bolj u izi……no, ja, jutri začnem vozit, selit stvari, pa bom verjeten ene dvakrat gor pa dol pelala………sej ne bom sama, mi bo tud hčerka pomagala…..bilo kuda, družina pomaga svuda…….hahahaha……no, ja, vsaj pr norcih……hahaha…..

Pa sem spet en list najdla in dobila asociacijo na Amedejino astrološko razlago v zvezi z Bachom, se z Bachom čist strinjam, kratko in jedrnato……hahahaha……..prou dobre povezave z astrologijo, priznam, da sem takoj preverila nekaj znamenj, pa kar lepo drži……… priznam pa tud, da se na astrologijo nč kej preveč ne zastopm, nekaj osnove mi je znano, to je pa tudi vse……sem vam pa že omenila, da mam rada muzko in, da igram gong…….hahahaaha…..tale moj gong igram bolj za sebe in ga u bistvu tudi raziskujem…….hahahaha…….sej prou velik ni za raziskovat, ampak teli toni v bistvu nadtoni, pa frekvence, pa resonance men kar ne dajo miru, sem čist not…….hahahahaha………pa mam seveda tud literaturo, ki je itak ne more člouk dobit v slovenskem jeziku in se prebijam z mojo “yes and no” angleščino in sploh ugotavljam kolk je pa dober, da ne znam preveč angleščine, ker se tako veliko bolj poglobim v besedilo in seveda z vso pozornostjo v sam ton pravzaprou nadton, ki po nekem “čudežu” potuje v zlatem rezu, sploh je dokazano, če igra skupaj več gongov, seveda vse brez not, uglašenih na različne te herce, pa te zadeve, matematično dokazano, zmerjeno, ni, da ni…… nadtoni potujejo v zlatem rezu, kar je naprimer pri klavirjih al pa kitarah, ki igrajo različno, čist nemogoče, je pač mehansko, se pravi, da so toni na lestvici mehansko določeni in je potem cel kaos, če nimajo not ……hahahahaha………aja, pa ne mislim zdej nakladat od zvoka, pa resonanc, pa frekvenc, pa te stvari, mi še ni čist jasen v mentalu…….hahahahaha….. ( zlo dobra knjiga v angleščini se dobi in je naslov The Cosmisc Octave od Hans Coustoja, pa še Gong yoga od Methoba Bentona )………je tud fulllllll matematike……hahahahaha……..rabm več prakse, sem bolj praktičen tip človeka…….hahahaha……….morda kdaj drugič, sem pa najdla od Don Conreauxa, to je tipo z gongi, ki že desetletja hodi po celmu svetu in širi zvok gonga in seveda na delavnicah poučuje igranje na gong in druge instrumente, ker je pa tud strokovnjak za kundalini kriya yogo, mu pa domače rečemo, da predava na delavnicah gong yogo….in ta tipo, ki je že kar v letih, tam čez petinsedemdeset jih ima, je naredil The Chiometer, kjer tud astrološko povezuje ton, frekvenco, planete, tarot, pa še več drugih stvari povezuje in to čist v kratkem, mislim v parih besedah……hahahahaha ……..kratko in jedrnato…….hahahahahaha….. tk, da jest bi vam danes napisala kako je astrološkim znamenjem pridal astrološki besedni ključ…….tk nekak sem prevedla iz angleščine, kao “keyword of astrological sign” ……..mal astrologije nč ne škodje ……..hahahahahha….je prou zabavno tkle za nedeljo…………hahahahaha…..

OVEN – jaz obstajam

BIK – jaz imam

DVOJČKI – jaz premislim

RAK – jaz začutim

LEV – jaz hočem

DEVICA – jaz analiziram

TEHTNICA – jaz uravnavam

ŠKORPIJON – jaz hrepenim

STRELEC – jaz zaznam

KOZOROG – jaz uporabim

VODNAR – jaz vem

RIBI – jaz verjamem