Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hejga,

juhuhu……..sej pravm, da na forumu zvem vse tapomembne novice, zato pa priznavam in sprejemam svojo odvisnost od tegale foruma…….juhuhuhu…….čez par dni bom že lepo živela na Dolenjskem, pa sem prebrala, da so lisičke glih v tem cajtu……juhuhu….no, ja mogoče zdele mal pretiravam kuker z veseljem, sej sploh še ne poznam terenov…….ampak novica je tolk dobra, da me tereni nč ne skrbijo, glavn, da sem v tapravmu času……hahahahaha……bova s pesjanarjem že našla kej, če nč druzga, si bova pa teren ogledala……in to z vso pozornostjo……..hahahaha…..

Tale moja zgoščenka spreminjaja pred leti, seveda se spreminjaja sploh ne bi šla, če ne bi imela tko “hude” dogodke na kupu…….hja, jest sem bila po domače povedano uničena, tako sem sama sebe vidla, sej mogoče bi kdo drug na mojem mestu odmahnil z roko in rekel, ma, ja, sej ti dogodki niso bogvekaj……hja, za kakšnega drugega res ne, za mene so bili pa največji in najbolj pomembni, kajti znašla sem se v stanjih popolnega strahu pred ljudmi, sramu, nemoči, razočaranja, smiljenja, obtoževanja predvsem sebe……av boli……in to so bila v bistvu ravno taprava stanja in to vse na kupu, da sem se s svojim hotenjem spoznati ta stanja in to vsakega posebej, začela spoznavati sebe in svoje delovanje skozi spoznavanje svojih odvisnosti, razpoznavanja vedenjskh vzorcev, pač pot samospoznanja……in tako sem najprej s koncentracijo na različne dogodke, počasi, prou počasi začela pozornost iz zunanjosti usmerjati v notranjost, kajti, ko sem v umu priklicala dogodek, so uletela čustva in so me čist zmetala…..in še misli zraven in sem bila v dogodku spet čist v pizdi…sej sem sprejemala, ampak šele potem, ko me je čist zmetalo…seveda sem se istovetila s svojimi čustvi in svojimi misli…..ni blo druge…….tako je bilo……ker pa sem šla itak večkrat v isti dogodek, danes mi je jasno, da sem s tem sproščala čustveni naboj, lohk rečem tudi energijo nizko vibracijskih polj, sem pa jest sčasoma opazila, da “nekako” sproščeno” doživljam isti dogodek in, ko sem začela bolj zasledovati svoje misli ob dogodku, sem pa sčasoma ugotovila, da imam pri večina dogodkih zlo podobne misli in sicer me je zmeraj zjebalo, da mi je bilo človeka žal, ali pa škoda, ali pa, da se mi je smilil……in sem pomagala……hahahaha…….vse isto sranje……..in jest sem se uuooornnnk spoprijela s tem svojim stanjem, da mi je ljudi žal, škoda, oziroma se mi smilijo,…..zdej lohk kdo reče, da so to različna stanja……tud lohk…..jest sem en norc in meni so to pač čist enaka stanja, samo druga besedna pakovanja…..hahahaha…..pri nebulistih je vse mal bolj preprosto……..hahahahaha……..

Tk, da jest sem čisto preprosto odkrila, da mene pač zmoti, da nekdo rabi pomoč in, da mu zato pomagam in vendarle sem imela glavne dogodke z mojimi frendi ravno zaradi tega…..sem si čist po domače mislila, če jest ne bi pomagala, sploh ne bi prišlo do teh dogodkov…….matr jest sem delala svoje postopke, zalezovanja same sebe vsak dan v dnevnih dogodkih, bom rekla v vsakem momentu…..hahahaha…..in sčasoma prišla do spoznanja, da s tem, ko sem pomagala drugim, sem delalo to zato, ker me je zmotilo in sem sebi pač s tem, da sem pripravljena pomagati drugim, po domače kupila svoj mir, da si pol nisem več očitala, da pač nekdo nima stvari, ki jih mam jest, al pa, da sem pomagala z nasveti in si seveda s tem kupila svoj notranji mir, kakšna velehinavščna………..in seveda posledično pomembnost….hahahahahaha…….matr, to pa je čisti in totalni egoizem na tisočpetsto….uf te potence…….hahahahaha…..sej vem, pr vas je drugače…..

Danes trdim, kot norc seveda, da pri usmiljenju ni sočutja…….sočutje je za mene čustvo, pri katerem pomagaš, ne, da boš kaj dobil v zameno, sej vem, tole ste že večkrat kje prebrali…..hahahahaha……..in tako lahko človek deluje, vsaj za moje pojme, ko deluje iz časa “zdaj”…….naprimer danes mi je jasno, da se ljudje pač istovetijo s svojimi čustvi in mislimi, zato mi dejansko sploh ni problem razumeti, saj itak celo civilizacijo rola eksistenčni strah in s tem posledično nastajajo vsa ostala negativna stanja, pač civilizacijska egojeba, ki je zgrajena na osnovnem eksistenčnem strahu in, če človek sam nima eksistenčnega strahu, potem pač ni teh nizkofrekvenčnih energij in brez problema pomagam-delujem v dogodkih, največkrat s tem, da speljem pogovor v humor, smeh……hahahaaha……ne pokam vicev, ker jih niti sama ne poznam prou velik, ampak speljem človeka največkrat v smeh s humorističnimi prijavami na njegove dogodke, da se pol vsi mal smejemo, kuker kakšni buteljni smo, pa še kakšnemu mal pride in začne mogoče mal premišljevati……hahahaha…..sej vem, zdej mi tud lohk kdo reče, matr si čisti ego, se pravi, da se smeješ s človekom, ki je naprimer invalid, brez nog, pa te stvari……ja seveda se smejem in to s čistim veseljem , sej ni nč več in nč manj od mene…..hahahaha……pa tud s sprjatlom, ki je naprimer zasvojen s kakšno drogo al pa alkotom……hahahahaha…….pa čist nč mu ne pametujem, tako, kot včasih, kako bi blo fajn, da bi se rešu kakršnekoli zasvojenosti, le – te so itak samo posledica, vzroki so drugje……..hahahahaha………..jest jih razumem in spoštujem njihove odločitve, brez kao škoda pa to…..hahahahaha….vsak se lahko odloči vsak moment drugače in se začne spreminjati……..čist nč se mi ne smiljo…..hahahahaha…….pa tud ljudje, ki doživljajo svoje življenske katasrofe, naprimer brez službe čez noč, brez partnerja, nesreče z otroki…….karkoli…….., se mi prou nč ne smiljo, res pa “čutim” njihovo bolečino v bistvu ne kot bolečino, ampak recimo kot “uvid” in jo razumem ( sam, da ne bo zdej kdo mislu, da slikovno vidim stvari, njet…hahahaha) pri meni ni usmiljenja in nekih moralnih obvez in iz tega ven etično obnašanje, ampak preprosto delovanje vsak dan, etika je delovanje…živim, delujem v svojih dogodkih, tako, kot vi, le, da meni pomeni “škoda” pač dost dober avto….hahahaha…..ko bodo pa kakšen nov model avta dal na tržišče z imenom “usmiljenje”. ali “smiljenje”……hahahahaha…..ga bom pa marbit tud kupla, hja, če bo kasonar, mam svojga mogočnega pesjanarja, ki ni glih pes za v torbico…….hahahaha……

slišmoFlower

Lepo je če deliš