Reply To: Komentarji navezani na temo praznina

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Komentarji navezani na temo praznina Reply To: Komentarji navezani na temo praznina

tadej pretner
Moderator

.dejstvo je, da kamor koli grem…sem takšen kot sem….

sploh nisi PRISTNA…Te tvoje umetne-naučene vloge…serviraj komu drugemu…kakemu kravatarčku

Če dovoliš, ti bom malo nastavil ogledalo. Vse skupaj je namreč videti tako, kot če bi debeluh “prodajal” znanje o hujšanju. Kaj res misliš, da si takšen, kot si ker tako hočeš? Takšen, kot si videti in kakršnega te doživljamo si zato, ker si pač pod vplivom določenih nizkovibracijskih polj. In veš od česa je odvisno, katera polja z nami upravljajo? Od naših vrednot, od tega, koliko ti pomenijo in kaj si pripravljen narediti, da jim slediš. Tvoje vrednote namreč “terjajo” uresničenje in na njihovi osnovi se v tebi pojavi želja/potreba, da nekaj narediš, kar potem ponavadi prepoznavamo kot našo voljo. Prima sledi določenim vrednotam, določene je zanemarila. Katere pa so tvoje vrednote? Vprašaj se, kaj je torej tisto v tebi, kar generira potrebo, da v vsem vidiš maksimalno črn scenarij, da imaš občutek, da si sam proti vsem?

Osebno si upam trditi, da ti ta program praznine ne bo
pomagal ( to je moje mnenje, kaj o tem Tadej misli, je za mene
nepomembno ).

Tud tale ti je super. Izdelano mnenje imaš o nečem, česar nisi poizkusil in nepomembno je mnenje tistih, ki to SO poizkusili in izkusili.

Še vedno pa si seveda moj idol za črnogledost.LOL

Lepo je če deliš