Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
no, evo, zdej je že znanstveno dokazano, da se naše izkušnje – občutki, strahovi, vsa negativna al pa pozitivna sranja pač po domače vtisnejo v trebušne možgane in verjetno posledično tudi v celice tkiva in organov, se pravi, da je vse povezano in, da toliko opevani veliki možgani mal izgubljajo na veredostojnosti, no, ja za racionalizacijo so še vedno najboljši, sej si z njimi organiziramo lajf, pa te zadeve, naprimer potovanja, selitve, nove službe,nakupovanja, učenje………hja, da bi si pa notranjo resnico organizirali, hja, za to se mi pa ne zdijo glih tapravi……sej v bistvu misel nastane v možganih, občutek pa izhaja iz naše notranjosti in v bistvu občutek misel preko izkušnje naredi za ugodnega ali pa neugodnega in mi vsi imamo svoje izkušnje in zdej, če glih niste zadovoljni s svojim življenjem ali pa ste zadovoljni do nekega procenta, potem vas tisti nezadovoljni procent pač rolajo občutki, ki ste jih sprejeli preko izkušenj in vam jih misel pač racionalno prevede kako je najboljš, seveda gre za primerjave in oh in sploh izkušnje……hahahaha….
V svoji zgoščenki spreminjanja sem se seveda srečala z občutkom užitka in, kaj naj bi zdej to bil užitek in kdaj sem v bistvu uživala in kdaj ne, in zakaj…..pa te zadeve…….sem skozi rekapitulacijo dogodkov ugotovila, da mi želje pač izhajajo iz užitkov…..čist po domače povedano, če mi je čokolada naredila užitek prvič in drugič je tretjič postala že želja…………se pravi, če sem prvič in drugič užiivala pri seksu, je seks postal želja, če sem prvič in drugič uživala v vožnji z motorjem, avtomobilom, je motor- avto postal želja, če sem uživala v svojem denarju, ki sem ga sama zaslužila, mi je postal želja…………pa tako naprej…….bilo kuda, užitki svuda…….hahahaha……tkole sem jest pač premišljevala o svojih užitkih, ki so postali želje in seveda tudi odvisnosti…….hahahaha……..v dogodkih, ki so se mi dnevno dogajali, kakor tudi vsakemu drugemu njegovi, sem začela spoznavat, da v užitkih pač ni nič novega, je sicer trenutno zadovoljstvo, pa lahko primerjam užitke s starimi in take budalaštine, kuker, da je zdej užitek v primerjavah al kaj, a je pol kej novega v užitkih, mogoče le zadovoljstvo, da sem nekaj poduživela drugače in z drugimi ljudmi…….hmmmm…….. sej čim človek reče, da uživa, se bo ta užitek hipoma nehal in bo ostal spomin in misel bo napredala svoje in primerjala in se pogovarjala s spominom in seveda planirala nove užitke v bodočnosti…..hahahahaha…in kje je pol “zdaj” moment…no, ja vsaj tako je bilo pri meni, pri vas je verjeten čist drugače…….uf…..uf…..uf…..
Že nekaj postov nazaj sem napisala, da sem se med svojo zgoščenko spreminjanja, natančno pri rekapitulaciji svojih partnerskih vez, začela zavedati, da sem po splavu in rojstvu svojega otroka izgubila strast, ampak ne spolno strast…..pač pa preprosto strast do vsega…..do življenja…..karakter je čist neki drugega….kot otrok sem delovala iz strasti, pa je bilo čist vseeno kakšne okoliščine sem imela, al je bil zdej foter alkoholik al ne , ali je bila mati vsa trpeča ali ne, al sem mogla vzgajat še dva brata al ne…..nč važen, to je bilo pač moje domače okolje in tukaj sem se počutila varno……. in pri svojem samospoznavanju mi je ta strast, ki sem jo čutila v otroških letih in kasneje res ne več, začela resnično zanimati, v smislu, kje sem jest zdej to strast pustila…….in seveda veliko kasneje sem skozi izkušnjo spoznala, da sem strast zamenjala za užitke, ki so se spremenili v želje, pač pot zmaterializiranega egota, sej vem, vi ste drgačni……kajti, ko sem bila otrok nisem primerjala, niti si nisem želela užitkov,jih še nisem poznala, hja, željo sem res imela, da bi postala baletka in plesala in plesala celo življenje……. baletka res nisem postala, sem pa plesala celo svoje življenje, pa še dons me dvigne pri muzki in že plešem, se pravi, da se mi je želja izpolnila in da jo preprosto živim……hahahaha……kot otrok sem živela, delovala z vso strastjo in nisem bila predvidljiva…..se pravi, da lohk kot norc trdim, pač iz svojih izkušenj, da strast nima spomina in da ni predvidljiva……..se pravi nobene odvisnosti ni, kakor pri užitkih, ki postanejo želje…….in želje vodijo do odvisnosti…..hahahahahaha………..hahahaha….vsaj za mene…….pri vas je verjetno drugače………sej sem jest norc in ne vi……hahahahaha…..
Matr sem ga nanebulizirala……uf….uf……uf……
slišmo