Reply To: Zamaknjena hrbtenica in obrabljeni diski

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Zamaknjena hrbtenica in obrabljeni diski Reply To: Zamaknjena hrbtenica in obrabljeni diski

Prima
Član

Bolečino dojemam kot opozorilo, da je nekaj narobe oz. da sama delam nekaj narobe in je potrebno ukrepati. Glede na to, da vsak dan preživim vsaj dve uri v avtu, šest ur v štiklih, ostale pa za računalnikom, se mi zdi logično, da se to odrazi na hrbtenici, hkrati pa to nima nobene veze z mojo psiho. Ko začne boleti je to znak, da je treba dvigniti rit in začeti migotati.
Zanimiva mi je trudi teorija, ki se nanaša na spanje, pa je nihče od forumovcov še ni omenil. Če leta spiš v nekih skrivenčenih pozah ali pa nepremično v isti legi, lahko to vpliva na okvaro hrbtenice in posledično na ostale dele telesa. Zakaj izbereš točno določeno lego pri spanju je drugo vprašanje, ki je verjetno res povezano s psiho ali morda s tokovi in sevanji v spalnem prostoru.
Se strinjam, da bolečine povzročijo zakrčene mišice in že samo zakrčenost je včasih težko odpraviti. Mi pa ne bi bilo včeč, če bi imela uničene medvretenčne ploščice in ne bi bilo mehanizma, ki bi me na to opozoril. Lahko celo trdim, da sem imela določene bolečine samo v glavi in te se da s spremembo prepričanja res odpraviti, nikakor pa se tega ne da narediti pri dejanskih fizičnih poškodbah.

Prima

Lepo je če deliš