Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
matr, tale moj šport je men prou všeč, a ker šport…….hja, srfanje, pa še nč mokra nisem, razen kadar se do solz nakrohotam…….pa tole srfanje lohk delam ob kateremkoli vremenu, kar mi je tud fajn, da nisem pač odvisna od vremena…..hahahahah…….sem pa zgleda odvisna od foruma al kva……hahahaha……hja, jest svoje odvisnosti zlo odkritosrčno priznavam, pa tud sprejemam…..hahahahaha…..
Hja, ko sem se pred štirimi leti začela uuuoooornnnk spopadati s svojimi odvisnostmi, al pa miselnimi vzorci v povezavi s čustvi, sem pač spoznavala svoj samopomembno sranje, mi res ni bilo pomembno kaj čist točen spada pod eno in kaj pod drugo čakro, pa tk naprej…….v glavi sem si razložila, da so itak vse čakre med seboj povezane in, da smo mi vsi med seboj povezani in sicer kakršno energijo oddajamo, tako se nam manifestira v življenju in prouzaprou je od človekove odkritosrčnosti in resnicoljubnosti odvisno koliko si sam prizna svojih odvisnosti oziroma kako daleč je pripravljen sam sebe spoznavat v svoji egojebi….
Tk, da enim je ful pomembna anatomija……. men je so bli pa fulll pomembni moji vedenjski vzorci oziroma moje odvisnosti…….in, ko sem udarla dejansko ob svojo samopomebnost in se začela srečevati z oholostjo o kateri sem prebrala najprej pri Lazarevem, pol so mi pa tud še kakšne druge knjige križale pot, tk, da sem se spopadla pač s svojo oholostjo, pa mi je bilo vseeno pod katero čakro zdej spada…..hahahaha……….seveda sem si najprej prevedla besedo in sicer oholost meni pomeni veliko ošabnost, veliko prevzetnost in, kot sem že enkrat napisala meni pomeni oholost posledico občutka svoje xxl velepomembnosti……..hahahahaha……
Drgač sem pa povsem racionalno oholost tudi razdelila in sicer na : družbeno oholost, telesno oholost, materialno oholost, intelektualno oholost in seveda duhovno oholost, pa verjeten najdemo čist komod še druge oholosti, men so bile pač naštete najbolj glavne za mene, za mojo presvetlo egojebo………hahahahaha……tale racionalni um je men pač tkole služil v moji zgoščenki spreminjanja……hahahahaha….tk, da men se zdi, da tale oholost čist po domač jebe vse čakre, sem pač en norc, pa še to bolj s kmečko pametjo…..hahahahaha……
slišmo