Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br večer,
hahahaha, sem spet mal posrfala…….mogoče bomo pa le organizirali “olimpijske igre egojeba 2010″……zdej merilo bo seveda premoženjsko stanje in seveda bo pod drobnogledom, zdej, če je človk vse sam skup spravu, pa seveda bo merilo tud, kolk procentno je človk zadovoljen s svojim življenjem, tk, da pravila postajajo počas jasna, ker smo pa v modi transformacij, se pravi spreminjanja, se pa lohk tud pravila, pa merila spreminjajo, tk, da smo popolnoma fleksibilni, nč ni zacementiran…….hahahaha…….pa vsi lohk sodelujemo, tud, če nimamo nč premoženja, pa tud ni rečen, da ne bo kdo brez premoženja zmagu…..hahahaha…..smo v dobi transformacij, pa se vse spreminja……sej lohk tud po teveju vidmo, da je lohk dons hišca, juter gre pa že papapapa……no, ja, te naravne katastrofe se dogajajo kuker daleč od nas, ampak, kar je daleč, je lahko jutri tukaj…….hja, narava nč ne sprašuje……….narava se vsak moment spreminja, pa še glih taprav galaktični cajt je……
Men se skoz bolj zdi, da ljudje berejo duhovne knjige bolj kot ljubezenske romane…….kuker, sej tko lepo piše in človk marbit misle, da pač prebere knjigo, se mal zamisle in si nardi novo strategijo kako si v umu predstavlja nov stil lajfa in to je to, seveda se vse giblje okoli denarja……no, ja vsak po svoje boga moli……jest sem še zmeri norc, pa mislim, da večina knjig, ki sem jih prebrala v zadnjih letih, poudarja predvsem zavestno spreminjanje svojih vedenjskih vzorcev, al pa ozaveščanje svojih odvisnosti in sprejemanje sebe, takega kot smo in ne takega, kot mi mislimo, da smo in večina jih tudi govori o našem notranjem otroku, ki ponavadi komaj še diha prekrit z vsem strahom, jezo in manipulacijami………sam, men se zdi, da je treba pozornost obrnit v sebe, v raziskovanje svojih vzorcev, al pa odvisnosti, je treba delat……in ne v nek svoj namišljeni svet, kuker matr je fajn, k sem si lepo namislu, pa ptički pojejo,pa sonce sije, pa čist drugo realnost živim, po drugi strani, pa skoz teži, da so babe kriva, al pa sistem…….tk, da človk res ne ve več kva naj si misle al, da mu je lepo v njegovem svetu ali ne……hmmmmm…….še dober, da sem norc, pa baba, pa sem lohk čisto preprosto srečna………
Hja, znanje je super, še najboljše je znanje, ki izhaja iz izkušenj……no, ja, vsaj za mene…….sam, če tkole pogledam izkušnje imamo vsi, vsak svoje, to so namreč naše življenske izkušnje in, ker še vedno živimo, mislim, da tud nismo zaključili z izkušnjami, tk, da moj moto je, veselo naprej……horuk v nove čase in prvo zberi jajca, pa poglej vase……..hahahaha…….kamor gre pozornost, gre naša energija…..mislim, da to že ptički pojejo……
slišmo