Reply To: (ne)korist od branja duhovnih knjig

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast (ne)korist od branja duhovnih knjig Reply To: (ne)korist od branja duhovnih knjig

tadej pretner
Moderator

Brezo wrote:

Res si zabaven. Ko je pred dnevi Brezo “ocenjeval” predavatelje na naši šoli, sem mu napisal, da jih lahko ocenjuje tisti, ki ve več od njih. Na podoben način odgovarjam tudi tebi, ko gre za to, koliko znanja zna kdo prenesti v praktično življenje. Če bi hotel ti kompetentno ocenjevati, kaj od naučenega sem znal prenesti v lajf in koliko o tem vem, bi moral biti boljši od mene. Ali si?

Tukaj se bom pa tudi jaz mal vmešal…Jaz sem itak človeček, ki še zmeraj deluje iz ega zato lahko mal ocenjujem in kritiziram ostale človečke…Se mi pa full dobro zdi da Tadej priča o praznini in ne vem kaj še vse,potem ga pa mi tupkoti vržemo iz tira da pokaže tudi svoj ego…praksa malo šepa…LOL

S svojim vztrajnim trudom, da skušaš na različne načine, včasih na bolj včasih na manj konkreten način “dokazati”, da “nisem taprav”, si pravzaprav zabaven tudi ti. Te pa doživljam bistveno drugače, kot Avatarja.

Lepo je če deliš