Reply To: (ne)korist od branja duhovnih knjig

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast (ne)korist od branja duhovnih knjig Reply To: (ne)korist od branja duhovnih knjig

Član

ANA wrote:

.Po tvoje bi človek moral biti brez želje in skrbi…povsem ravnodušen…in kaj se potem zgodi…ČAROVNIJA ???…Oba dobro vema, da ne moreš bit tako ravnodušen!

Jst se ravno zadnje čase “matram” s tem…Ampak Avatar, jst ti lahko iz osebne izkušnje 1000% zagotovim, da Tadejeva teorija deluje…na žalost al pa srečo, sej ne vem…glej…sej najbrž se spomniš, ko sem kokodakala, kako si želim it na svoje, pa mi kr ne gre in ne gre…pa ni dnarja, pa ni placa tapravga….in s tem sm si ustvarjala blokade…nekega dne sm si rekla: ma u ku*** vse skupi, sploh ne bom več o tem razmišljala, želim si, to je ok, ampak o tem KAKO  bom prišla do cilja pa nisem več študirala…po cca pol leta pride moj dec domov in prijavi: stara, najdu sm ti prostor….me je vrglo na rit!!! pa čeljust mi je dol padla, sm jo mogla pobirat…no zdele me spet hočejo preplavit skrbi, pa joj, kako bom, a bom sploh zmogla in ostala bull sh*t navlaka se mi hoče navlečt u možgane…pa jo kr lepo kenslam in probam NIČ študirat o tem, kako bo…prepustila se bom toku dogotkov, ki me bodo sigurno peljali točno tja, kamor je treba…če bo bo, če ne pa pač ne…jst pravim, da kakor mi je namenjeno, tako bo…Vesolje že ve….Smiledežek je…in ti si skuštrana Approve

Ne ne ne…stari ti je zrihtal stanovanje, da se te znebi…pa kako mlado-seksi k sebi stisne…tako, ki toliko ne žlobrundra o “duhovnosti” …in ima rada …odpz…saj ga razumem

To da stvari pridejo k tebi, ko si že pozabil na njh…je priljubljena snov za pisce filozofskega misticizma…si pa človek s tem ne more nič pomagati in je nečloveško.

Lepo je če deliš