Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
tale deževje danes mi pa paše…..tud moj pesjanar se ne da motit, lepo zaseda na terasi in se mu tud po pomot ne da sprehajat…….matr sva usklajena……jest sm kar v kaminu zakurla, je prou fletn mal ogenjčka, pa seveda mal kuham, pa kolk je fajn, k je solatka že v vrtu, sem si za predjed že lepo redkvice pojedla…njami…….
Hmmmmm, so mi zdele pršle na misel pač dve novici, ki sem jih slišala pred kratkim……pa bi mogoče mal moja razmišljana okol teh novic napisala……in sicer sem slišala za dva samomora, eden je uspel, eno so pa rešili in v obeh primerih je bil otrok……in seveda sta obe družini zelo dobro materialno situirani, prouzaprou je je velika podobnost med njima, namreč očeta služita denar preko trupel in z vso podporo žena in svojcev, žene so pa čist zagledane v svoj videz…………pa seveda imajo denar in glavni moto jim je kupovanje in kupovanje in planiranje nadaljnega kupovanja in s tem imajo pač občutek varnosti….in seveda pomembnosti…….
Sej vem, da nisem nč novga napisala, ampak bi svoje razmišljanje peljala naprej in sicer sem bila kar malo presenečena kako družine pri sebi opravičujejo te samomore, namreč za sina, ki sem jim je obesil doma, sem slišala, da so pač rekli, da je bil preveč nežen in bolj zasanjan, občutljiv…..pa te stvari…..hmmmm……sej vem, vsak ima svojo egojebo in vse je energija, v to verjamem……sam je pa tole nadopravičilo, kao, hja, je bil občutljiv otrok, pa ni nč čudnga, da se je obesu……kera egoopravičila……torej ta občutljivi otroci se naj pač obesijo, bomo sicer žalostni pa te stvari, ampak drgač je pa vse uredu…….vsa čast takim egotom, za taka opravičila morš met jajca, vsaj z mojga vidika lajfa……plosk, plosk…..torej guni otroci, ki pa so preveč hiperaktivni in motijo pouk v šolli ali pa doma čist preveč norijo, te je pa treba dati na močne tablete, da samo še životarijo……bravo……tako, lahko starši še naprej živijo čisto pomirjeni v svojem umu in še naprej služijo denar preko trupel in seveda imajo status v družbi……..saj delajo vse, kar je v njihovi moči, da služijo denar in, da ima otrok doma vse taboljše stvari, pa itak mu bodo še stanovanje kupili, ko zraste, sam, da se jim ne bo prej obesu, al kva………hmmmmm……..vse je energija in otroci dejansko plačujejo za grehe svojih staršev in kakor zgleda z golim življenjem……sej vem, zdej lohk kdo reče, hja karma iz prejšnjega lajfa, pa te zadeve……jest sm en norc, pa bom lepo rekla, da je to samo opravičilo za ego…….zlo faj, da je vsaj en kriv, torej, so prejšnja življenja……hahahahaha…..men je to butasto…..sam opravičila……karma je delovanje in delovanje je tukaj in zdaj v tem življenju, ker zdaj živimo in zdaj je delovanje…….zdaj se zavedamo življenja v fizičnem telesu z našo zavestjo…….in zdaj lahko spoznavamo svojo egojebo, svojo energijo, svoje vzorce, svoje odvisnosti in seveda živimo in delujemo in dogodki al pa bolezni nam prvo pokažejo ali delujemo pravilno…….., pa odkritosrčnost in resnicoljubnost do sebe in do drugih sta za mene ta glavni tehniki zadnje štiri leta v mojem lajfu…..sem pač norc…..hvala meni za tale moj norčevski naziv….hahahhahaha…..kva čem, se pač zahvalim…….hahahahahaha…..
Drug primer je zlo podoben, le, da gre za deklico in seveda oče služi denar preko trupel, žena je čist obsedena s svojim izgledom…..hčerka je v puberteti in je imela bulimijo, je hotla bit lepa, suha, pa vse te zadeve zraven, seveda se je zlomila in je poskušala delati samomor, vendar so jo rešili…….sicer razlage svojcev nisem slišala, ker pa poznam njihove prejšnje razlage, si pa mogoče lahko mislim, da so si razložili pač tako, da je hčerka v puberteti in, da družba, pa televizija, pa te zadeve kvarno vplivajo nanjo…….samo, da je nekdo drug kriv, pa se ego kuj dober počuti……..sami so seveda dobri, saj skrbijo za otroke v smislu, da imajo vse stvari okoli sebe, kaj se pa z otrokom dogaja, jih pa sploh ne zanima, saj tudi svojo jezo, strah, krivde in razočaranja pač potiskajo v svojo podzavest in se tolažijo, da tudi drugi podobno živijo……..pa seveda je treba imet nove avtomobile, računalnike, televizije v vsaki sobi, vsi morajo itak bit oblečeni po zadnji modi in takrat, ko si kupijo nekaj novega, so srečni, le, da ta sreča hitro mine in spet morjo kej kupt, da se občutek ponovi in tako do neskončnosti in otroci naj bi bili torej samo statusni simbol al kaj……kao, tole je naš otrok, hodi v ta in ta razred, ima tako in tako spričevalo in potem bo nadaljeval šolanje tam in tam…………hmmmmm…..hja, egojebe……bilo kuda egojeba svuda…..hahahaha…….vsak ima vsak moment možnost, da se odločli, da stopi iz kroga in se začne najprej zavedati, da je vse energija vedno bila in bo in se začne z vso resnicoljubnostjo in odkritosrčnostjo samospoznavat…..se pravi, da začne zavestno spoznavat svoje miselne vzorce, čustva…..reakcije, svoje manipulacije……tako, začne zavestno spoznavat svoje delovanje v preteklosti, s tem pač spoznava svojo karmo lohk rečemo, sej je deloovanje karma, se pravi vzrok – posledica…….torej prou vsak moment ima vsak možnost, da se odloči spoznavati svojo karmo – delovanje tega lajfa, saj zdaj živi s to zavestjo, ki jo ima in tem fizičnim telesom……..torej se lahko vse rešuje pač v tem lajfu, samo, če človek hoče….lahko se pa seveda z različnimi opravičili vse prestavi zaradi mene na mars, če mu paše…..hahahahahaha……..al pa kakšen drug planet, sej sploh ni važen……….sam, da je realnost taka, da živimo tukaj in zdaj…….hahaha………mogoče pa živim v iluziji……..nč hudga, tale iluzija mi prou paše……uživam in soustvarjam…….sem pač en vesel norc…….
slišmo