Reply To: problemčki moji
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › problemčki moji › Reply To: problemčki moji
28. 5. 2010 ob 23:40
Anonimnež
Nedejavno
marjan wrote: Običajno je tako, da tisti, ki preveč razmišljajo, ne slišijo vsega, ker ves čas mislijo, kao bodo še kakšno vprašanje zastavili.Med drugim sem povedal tudi tole, da se tudi s PEATOM da prideti do vzroka, samo moraš dalj časa delati procese.
Sicer pa sem povedal še nekaj, da ni pomembna metoda, ampak tisti, ki jo izvaja. sploh ni pomembno kdo je kaj rekel, kdo je izmislil metodo, kdo je prvič nekaj napisal, ampak izvedba sama, edino to šteje. Vse metode so dobre, pri ocenjevanju metod ne delamo razlik, ker vs metode zajamejo tako duh, kot energijo in telo, samo vedeti je potrebno. Se pa med sabo razlikujemo. Tisti, ki ZNA naredi, tisti, pa ki E ZNA, pa modruje, mentalno telovadi, išče od kod kaj izvira, zakaj je to tako, kaj rečejo ti ali oni in tako v nedogled. oni rabijo močno teorijo, na praksi pa zmrznejo.gram prakse več velja kot tona teorije.lep pozdravmarjan
Se bom delal še malo pametnega… To da lahko peat pripelje do vzroka se še spomnim, da bi ga pa lahko odpravil pa ne…Priti do vzroka in odpraviti sta zame dva različna pojma…
Se pa celo spomnim kdaj je bilo o tem govora…Kako pride do bolezni—NAMEN- TRAVMA- ENERGIJSKA BLOKADA- BOLEZEN…primer je bil pa avtomobilska nesreča…Vprašal pa sem če peat vpliva na vzroke, ki so povzročili nesrečo…in odgovor je bil ne…potem se pa res ne spomnim več točno kaj je bilo govora, ampak nekaj v tem stilu da peat lahko pripelje do vzrokov, potem moramo pa zadevo ozavestit, odpustit……Ozaveščanje, odpuščanje…pa po moji predpostavki nima kaj dost veze s peatom, ampak mi liči bolj na tist kar piše v knjigici “Karmična diagnostika” Zdaj me pa res zanima a sem jaz zadevo narobe skapiral……se ne spomnim da bi bil z mislimi drugje, niti da bi prespal kakšen delček…
Jap, sicer pa velja gram izkušnje je več vreden kot tisoč knjigic…