Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
26. 5. 2010 ob 11:19
Član
Lep dan Ana in ostali nebulisti,
Hvala za tvoje pojasnilo.
Rada bi ti sam še nekaj pojasnila. Stavek, ki si ga ti meni v tvojem postu napisala, da ne vzemi to kot kritiko…jaz te pač tako berem….., sem jaz razumela čisto tako kot si napisala(še fajn stavek se mi je zdel, kakor v smislu, bravo ana)(ne znam priiti nazaj do normalnih črk, zato pišem poševno). Kot obsojanje sem si jaz domišljala stavek: draga moja, iz tebe zelo buta ven ego, si precej “agresivna”……..In zakaj sem jaz to vrgla v koš za sodbe zato, ker ti v to ne moreš biti 100%, gre za tvoje občutke v povezavi z mojimi napisanimi posti( saj si sama rekla, da me ti sploh v bistvu ne poznaš)(evo in kar naenkrat so se pojavile spet normalne črke, pisava, super hvala). Vem in spoštujem to, da ima vsak svoja občutenja, kakor tudi jaz in zato pravim, da se od vsakega učim, ker povsod vidim neko sporočilo kakor tudi v tvojih postih meni, ker to kar si ti napisala meni, je torej namenjeno meni in kakor pravim sem se spet veliko naučila zatorej upam, da še kaj poklepetamo, znebuliziramo…….
Pozdravčki…….