Na robu znanosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Na robu znanosti

Prikaz 1 prispevka (od skupno 4)
  • Avtor
    Prispevki
    tadej pretner
    Moderator

Ne vem, koliko vas ob ponedeljkih na HTV 1 gleda oddajo NA robu znanosti. No, oddaja kot takšna je žel očitno zašla v težave: http://www.ezadar.hr/clanak/znanstvenici-ustali-protiv-emisije-na-rubu-znanosti

ampak, ker je na ravni pogojene realnosti vse polarno, se je hitro aktiviral tudi drugi pol-peticija podpore oddaji in njenemu vodji Krešimirju Mišaku: http://www.gopetition.com/online/36545.html

(aktiven link)

Amedea2010-05-26 10:38:22

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

To je ena redkih stvari, ki sem jo podprl (podpis peticije za), ker drugače se nekako ne odločam za pole, ostajam v svoji nevtrali…Smile
    Tudi tokrat ostajam nevtraln, sem pa oddal glas (mogoče kaj pomaga), ker mislim, da oddaja prispeva dobro delo k razvoju zavesti v javnost…

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

klemen11
    Član

ja, zelo dobra oddaja, zveš veliko koristnih informacij… seveda jo je treba podpret

me čudi, da se niso že prej spravili nanj
    Lepo je če deliš
    Irena
    Član

ŽIVLJENJE V UNIVERZUMU, ne le na našem planetu

NASA je za 2. december najavila novinarsko konferenco, na kateri bodo podane pomembne informacije odkritja s področja astrobiologije. V znanstveni reviji SCIENCE opisujejo odkritje kot raziskovanje izvora, evolucije, širjenje in bodočnosti Življenja v Univerzumu.

Na konferenci bodo sodelovali:

-Direktorica Astrobiologie-Programa NASE Mary Voytek,

-NASA-Astrolbiologa Felisa Wolfe-Simon (U.S. Geology Survey) in Pamela Conrad (Goodard Space Flight Center),

-Molekularni biolog Steven Benner (Foundation for Applied Molecular Evolution, Gainesville),

-in profesor James Elserm, iz “Arizona State University” Tempe.

V četrtek zvečer bo prenos novinarske konference (live) dosegljiv na : nasa.gov/ntv

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 4)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.