Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

Anonimnež
Nedejavno

Hm, kakšnim strokovnjakom…to kar se učijo po zdravstvenih šolah kao terapevti…Question kakšne podpore od bližnjih…Question je treba malo več znanja…duhovnega znanja…Treba bi se bilo lotit vzrokov- kaj nekoga napeljuje k pijači, ne pa posledic- zlivanja pijače stran…Wink

Jaz sem šele pred kratkim spoznal, da človeček lahko samo z bližino vpliva na nekoga drugega…to kar nekateri imenujejo žarčenje aure…in če se ostali družinski člani lotijo kao prečiščevanja družinske karme…to vpliva tudi na “pijančka” in tak človeček se bo počasi zamislil in tudi bil pripravljen kaj naredit…zlasti pa še če se vplete višja sila…Tongue

Škoda, da sem to zvedel prepozno…z živimi je lažje razčiščevat zadeve kot pa z mrtvimi…govorim o svojem očetu, ki je bil kao alkoholik…šele potem sem videl določene vzroke…osebna karma in družinska karma za sedem rodov nazaj…Ni vse v glavi, vzroki so globje (samskare iz preteklosti) in to vpliva na miselnost…Prava ljubezen pa lahko premaga tudi te ovire…in lahko se pojavijo tudi solzice..solzice od sreče…Hug
Lepo je če deliš