Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

ANA
Član

strelka wrote:

tko da ja čustva ta presneta moja čustva ….

Ma, čustva so zakon! Nikoli ne bi toliko razčistla, če bi jih tlačila v podzavest…prej ali slej bruhnejo na plan…in šele takrat rata štala Wink

strelka wrote:

……In dobila potrditev , da ne delam nič narobe …

No, evo vidiš. Čeprov ne vem, po čem sklepaš, da si delala karkoli narobe Tongue

Brezo wrote:
“Zakaj se nekdo vdaja pijači…???”…

Jaz sem zelo stroga kar se tiče tega vprašanja…po mojem mnenju noben razlog ni opravičilo za to, da bi se nekdo kakorkoli vdajal kakršnikoli odvisnosti…odvisnost od nečesa….sorry, tak človek je zame slabič….ker se NOČE soočit z svojimi nebulozami, strahovi, zamerami itd, in se potem rajši zateče k npr alkoholu, da svoje misli zatuška, jih potlači globoko v podzavest, da mu ni treba o njih razmišljat…lej, bod car, pa se sooči z življenjem…najlažje se ga je zadet do nezavesti, pa čakimo, da bo minilo…lej, jst vem, da takle bo toliko časa hodil po zemljici, dokler ne bo razčistil, kar mu je razpucat treba….Jst priznam…rada včasih zvijem kak “cigaret”, ampak jst od tega nisem odvisna…mi je všeč filing, znam pa ta filing doseč tudi brez moje opojnice Tongue

Drgač pa Strelka in Zofi….matr, sta zataknile LOL Sploh ti Zofija…na vsak način si hotla ta svoje doseč…pr tebi še vedno, draga moja, zelo zelo buta ven Ego…pa reci kar hočeš….pejdi še 1x čez svoje poste….upam, da se boš “prebrala”…si precej “agresivna” , pa ne vzemi tega kot kritiko….jaz te pač tako berem….še veliko dela te čaka, punči Wink . Drgač maš pa zakon mamico, sej ti to veš, samo nikar ne “vleci” njeno zgodovino še v svoje življenje….uf…upam , da nisem šla predaleč…

Aja, Strelka, nisi odpirala nobenih ran. Jaz ne gledam na to kot neko tragedijo…nikoli nisem…res, ni bilo prijetno, pač, jebi ga, šit hapens….nisem edina, ki je imela tako otroštvo….sva oz. imava pa s sestro po drugi strani neizmerno srečo, da imava krasno mamico… in zaradi te situacije, ki smo jo doživljale kar nekaj let, smo si zelo blizu, se druga drugo bodrimo, čaramo LOL z energijami, skratka smo zelo povezane…vprašanje, če bi brez tega bile take kot smo danes…tako, da sem navsezadnje “hvaležna” za vse dogodke, ki so se zgodili, saj sem ravno zaradi tega danes tu, kjer sem…hvala vesolju…hvala usodi…ali komurkoli že….amen…Tongue

Lep daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Cool

ANA2010-05-25 12:26:28

Lepo je če deliš