Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br večer,
hahaha….včasih se monolog spremeni in pač nastane dialog, pa debate…pa te zadeve………..hahahaha………verjetn je dialog posledica monologa in obratno……hahahaha…….nebulizm pač daje več možnosti…..prouzaprou nebolizm traja in traja….. neskončno…..hahahaha…..ko pa se človek začne zavestno spoznavati s svojo egojebo, pa je čist vseeno preko katere tehnike al pa netehnike, glavn, da se zavestno hoče spoznati in je pripravljen vse narest za samospoznanje in prvo je priznanje, pa lahko povsem aktivno in z veseljem doživlja svoj-moj-tvoj-vaš-naš…..nebulizm…..hahahahahaha….pa še galaktični cajt je taprau……. ni, da ni………hahahahaha……..
Res pa je, da nebulizm ljudje jemljemo različno, kar je čist uredu………smo si pač različni……..zato je življenje pravzaprou aktivno privlačno…..hahahaha…..strastno……….človek ima vsak moment možnost svobodnega odločanja in delovanja, deluje pa itak, kakor pač deluje, kakor se je odločil……vendar pa delovanje jemljemo različno……za nekoga je edino delovanje v imenu zbiranja in čuvanja svojega kapitala in čuvanja svoje samopodobe……sej vem, zato mora člouk nenehno bit na preži v imenu materialnosti in zraven spadajo vsa opravičevanja, napotki in obtoževanja in seveda človek ustvarja videz, da je sočuten in si najde neko ciljno skupino, kjer se lahko naklepeta o svoji sočutnosti…in kako bi bilo treba pomagati……..pa te stvari…….hahahaha…….ego je treba nafutrat……hahahahaha…….ego je zmeri lačen, a še niste pogruntal…….no, ja verjeten je bil samo moj…..vaš je ziher oredu…….sej sem jest norc……..hahahahahaha……vi pa le debatirajte kako je treba kakšnemu pomagat…….hahahahaha…….jest pomagam vedno v dogodku, Zofija tudi kakor je napisala…….. pa novga odvetnika imam…..hvala, hvala…………hahahaha………dogodki so vsak dan, vsak moment………..tako lahko vsak moment živim, pomagam, tudi sprejemam pomoč in ne razpravljam kako bi moglo biti in kdo me je kej vprašal, v šoli ponavadi rečejo, govori ko si vprašan, hja nekateri mogoče šolo nesejo domov in jo živijo……tud uredu…….v bistvu je vse uredu, tako jest gledam, vsak se uči iz svoje egojebe, če hoče, sej drugače ne gre……..res pa je, da sama veliko sprašujem, odgovori mi včasih niso všeč…….a sčasoma spoznam, da je bil odgovor ravno pravi, sploh ni mogel bit boljši, tako kot vse, kar se mi je zgodilo in kar se mi dogaja v življenju…..res veličastveno……hja…..smo si različni…………hahahahaha……..zato mi je prou vsak moment v veselje…….se zmeri kej novga naučim……dinamika na višku…hahahaha………in seveda sem zvedavi norec še veselo naprej…..hahahahaha….
Res pa je, da sem včasih delovala prou na vseh področjih iz občutka dolžnosti, tako sem bila navajena……….danes občutka dolžnosti pri meni ni……..je aktivno življenje tako znotraj-kakor zunaj……hahaahaha…….tudi, ko sedim in opazujem lepoto narave, ki je prou vsak moment aktivna imam občutek, da stoprocentno aktivno sooustvarjam, ravno tako imam isti občutek, ko si urejam katerokoli stvar na uradih ali na pošti, v trgovini, ko kuham, spim ali delam za svoje evrčke, da si plačam življenje, ali pa , ko nebuliziram……in pri tem nimam nobenega občutka dolžnosti ampak preprosto srečno živim delujem in prou nobeden se mi ne smili, nisem nč več in nč manj kot vsak na tej zemlji in prou nobenega človeka ne obsojam, pa mi je čist vseeno kaj je naredil, pač ima svojo egojebo in se lahko spozna s svojimi vzorci in se spremeni, tako obrne dogodek v svoje dobro in mi imamo zakone in plačujemo davke, socialno…..torej se stvari urejajo z zakoni, zakoni so pa taki, kakršne smo si naredil, tudi politiki so taki, kakršne smo izvolili…….to tako preprosto je……in nima smisla debatirati kako bi bilo, če bi bilo…….pač, pa kot norc mislim, da se je najbolje aktivno obrniti v sebe in se spoznavati s svojimi miselnimi vzorci v povezavi s čustvi v dogodku, da človek sploh lahko spregleda kakšen svoj vzorec, samo to je aktivno delo, ki potrebuje čas in ni plačno z everčki, torej večina ljudi temu delu preprosto reče lenoba, pa je narjen, jaz temu rečem nedelo, lenobo pa tud fajn poznam, posebno v preteklosti sem jo fejst živela in to duhovno lenobo, ki sem jo opravičevala s tem, da imam preveč za delat, kuker službe in biznisi pa te zadeve……hahahaha…….vsak ima vsak moment svobodno izbiro, da se odloči drugače……hahahahahaha….. sej zato gre pri transformacijah ali kaj…..??????…….ali sem pač jest šla predaleč in sem spet zgrešila, pa bi moglo bit vse samo navidezno, kuker je moda transformacij al kaj, drugo leto bo pa že druga moda al kaj…………..evo spet mal monologa……hahahaha……bilo kuda, monologi svuda……..hahahahaha……..glih zdele sedim zuni pod milim nebom in luna ima lep oranžni šajn, pa tale moj lapi topi je tko fajn, k je majhen, pa ga lohk fletno na teraso nesem in uživam…….tud vam želim lep večer še naprej……
slišmo