Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Strelka, hvala tebi za tvojo zgodbo tudi, pa saj to sem mislila, ko sem napisala, da se učim od vsakega posebaj…..men se zdi, da človek ne ve lih čisto vsega in zato ima tudi vprašanja, pa, čeprav se zdijo nekaterim neumna, nesmiselna…nč važen…, se mi zdi, da se človek, ki je seveda dovolj odprt, uči čisto od vsakega, ki mu križa pot pa naj to bo klošar al pa janki al pa alko al pa politik, vesoljc, zofija…strelka,…zatorej se mi zdi, da neumnih vprašanj praktično ni…….žal ti nočem nič dokazati, ti pa lahko temu verjameš ali pa ne, pa saj veš kakor znotraj, takor zunaj, pa to čisto resno brez ovinkov, izgovorov……oz. zaupanje zavzema prostor znotraj nas, in torej ga ne iščemo zunaj nas samih…….in kako seda jaz to vem? Čisto preprosto, ker jaz zaupam sebi in posledično zaupam tudi tebi ali pa drugemu, ki mi križa pot in se učim, analiziram, se zalezujem…….v glavnem skoz se učim, vlagam vase, nikad kraja…….zatorej hvala tebi tudi za tvoj čas, ki si ga vzela zame, je padel na plodna tla, hvala in lep dan še naprej……zofkafilozofka