Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br večer,

hahaha…..zgleda, da mi zadnje čase bolj zvečer paše ukurblat tale moj lapi topi, pa te stvari……hahahaha…..sej zdej ne trdim, da sem cel dan prooduktivna v smeri deloholika, kuker moram bit zaposlena, kuker zaposlena z zunanjimi stvarmi……te zunanje stvari imam kar hitro zrihtane, naredim pač čist vse, kar je v moji moči in moj gumb za brezpogojno sprejemanje je itak zašteku, tk, da s tem se mi ni treba več ukvarjat, pa lohk normalno ustvarjam v svojem ne-delu….hahahahaha….kot norc si celo mislim, da je v ne-delu point ustvarjanja….sej vem, spet moja čist kontradiktorna……sam taka sem……..kva pa čem, jest sem sebe sprejela, pa tud vam iskreno želim enako……hahahahaha…kar se tiče sprejemanja moje malenkosti…….hahahaha….kar se pa tiče sprejemanja samega sebe, kuker vas osebno, vam pa tud želim prijetno prebijanje svojih blokad, al pa spoznavanja svojih miselnih vzorcev, al pa bluzenja po svojem astralu do onemoglosti……..hahahahaha…. kakršno energijo človek ima, to se mu dogaja in tako lahko spoznava pri sebi, seveda, če se ne skriva, pač svoje blokade, jest kot norc verjamem, da so blokade zato, da se jih deblokira……..hahahahaha…….sam priznat si jih je treba in se naprimer ne oklepat nekega dogovora, katerega odgovor je beseda ” nikoli “……hahahaha………kot norc pač verjamem, da živimo prou zdej ravno v pravih cajtih, da se skoz vse zunanje dogodke lahko krasno samospoznavamo in klestimo naš zmaterializirani ego, ego je da best, sam ne ovešen kot novoletna jelka z vsemi odvisnostmi , opravičili in obtožbami, strahom, pač vsem, kar ga dela zmaterializiranega, al pa pogojnega………sej, ko človek z različnimi tehnikami sprošča svoj strah, sej to je da best, sam, da ne ostane samo pri tehnikah, kuker, sej sem petnajst minut zavestno dihal, pol pa še jogo delal, pa tud sam zelenjavco jem, pa te stvari, pol jo pa normalno po svoje kurbla naprej, kao svoje vaje duhovnosti sem odklenkal, zdej je pa spet normaln lajf in lohk spet obtožuje in se opravičuje naprej in se seveda s tem varuje……..hmmmmm…….no, ja tud to je laljf, kva pa čmo, vsak po svoje, to je samo moje skromno razmišljanje norca………pa še narežim se zraven……hahahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš