Spanje

Prikaz 1 prispevka (od skupno 41)
  • Avtor
    Prispevki
    Stella
    Član

Ojla forumci!

Dejte mi nekaj pomagat. Imam problem s spanjem.:)) Recimo tako.
    Večrat se mi zgodi da med spanjem spontano doživim, izventelesno izkušnjo.
    Toda zadnjič je bilo še nekaj posebnega. Zopet med spanjem. Grem zavestjo iz telesa in kar iznenada se pojavi v glavi grozen rezek zvok. Občutek je bil tak kot da mi nekdo z največjim svedrom vrta v glavo.
    To je trajala kar nekaj časa.
    Kaj zaboga se to dogaja? Ali ima kdo kakšno podobno izkušnjo?

Lep pozdrav, Star

Lepo je če deliš
    Anonimnež
    Nedejavno

To kar pravim vsem…psihiatri bi ti rekli da se ti meša in ti predpisal Moditen, Haldol….Smile

Če pa nisi zadovoljna s to razlago pa lahko povem tudi drugo, ki ni dokazana…pritisk v glavi, šumenje, brenčanje al pa kakšen drug zvok v ušesih kao med spanjem, občutek padanja v ajni…..to so samo znaki aktivacije oz. pričetek zavedanja astralnega telesa…Tongue

Težko je kaj rečt, ker ne vem kakšne fore oz. vaje kaj izvajaš…predpostavljam pa da ni glih pod nadzorom…astralno telo je v povezavi s 3. čakro……če se pa kao zavedaš astralnih potovanj pa ne vem kaj je problem, tukaj so pa dejavne zgornje čakre…problem se lahko pojavi samo če recimo kakšna ni dost prebujena…potem lahko nastane vrtanje al pa kakšen drug neprijeten občutek v glavi…..Skratka treba je uravnat področja v lifeu, ki jih čakre predstavljajo….Ying Yang
    Lepo je če deliš
    Stella
    Član

Brezo wrote: To kar pravim vsem…psihiatri bi ti rekli da se ti meša in ti predpisal Moditen, Haldol….Smile

hehehehe….v to ne dvomim, poznam psihiatrijo, sem študirala v to smer, v psihitriji imaš za vse stvari lepe teorije in razlage, da te pošljejo na tablete oz. te osamijo od “normalnega”.

Če pa nisi zadovoljna s to razlago pa lahko povem tudi drugo, ki ni dokazana…pritisk v glavi, šumenje, brenčanje al pa kakšen drug zvok v ušesih kao med spanjem, občutek padanja v ajni…..to so samo znaki aktivacije oz. pričetek zavedanja astralnega telesa…Tongue

Aha, zavednje astralnega telesa. O.k.

Težko je kaj rečt, ker ne vem kakšne fore oz. vaje kaj izvajaš…predpostavljam pa da ni glih pod nadzorom…astralno telo je v povezavi s 3. čakro……če se pa kao zavedaš astralnih potovanj pa ne vem kaj je problem, tukaj so pa dejavne zgornje čakre…problem se lahko pojavi samo če recimo kakšna ni dost prebujena…potem lahko nastane vrtanje al pa kakšen drug neprijeten občutek v glavi…..Skratka treba je uravnat področja v lifeu, ki jih čakre predstavljajo….Ying Yang

Ne, fora je ravn ta k nobenih vaj ne delam in tud nikol nisem imela želje potem da bi prakticirala kakšne izventelesne izkušnje. To vse skup se mi je začel dogajat v zadjem obdobju pubertete. Čist spontana scena.

Zadnjič me je pa čist prestrašl s tem vrtanjem, k sem že mislna da me vesoljci ugrabljajo… hahahahaha…

Ej Brezo hvala ti za tale post. Si mi dal za razmišljat.:))Big smile

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Stella wrote: Ojla forumci!

Dejte mi nekaj pomagat. Imam problem s spanjem.:)) Recimo tako.
    Večrat se mi zgodi da med spanjem spontano doživim, izventelesno izkušnjo.
    Toda zadnjič je bilo še nekaj posebnega. Zopet med spanjem. Grem zavestjo iz telesa in kar iznenada se pojavi v glavi grozen rezek zvok. Občutek je bil tak kot da mi nekdo z največjim svedrom vrta v glavo.
    To je trajala kar nekaj časa.
    Kaj zaboga se to dogaja? Ali ima kdo kakšno podobno izkušnjo?

Lep pozdrav, Star

Izventelesna izkušnja med spanjem je nekaj normalnega in se za to nimaš kaj sekirat. Finta je le v tem, da se tega večina ne zaveda. Na astralni ravni itak vse dekuje “na misel”. Ko sem se sam pred leti igral z zavestno astralno projekcijo, je bilo dovolj le da sem pomislil “kaj že moram narediti, da se vrnem v telo?” in v hipu sem se znašel v njem. Tisto glede zvoka se mi pa zdi nenavadno in pravzaprav ne razumem najboljše – med astralno projekcijo imaš zavest itak v astralnem telesu, ne v fizičnem. Se torej občutek zvoka pojavi v astralnem telesu. Če se, ali te občutek bolečine ne vrže hipoma nazaj v fizično telo?

Lepo je če deliš
    Anonimnež
    Nedejavno

Ko si glih omenila vesoljčke…sem se spomnil da je možno tudi da kakšna bitjeca izvedejo kakšen poseg na eteričnem nivoju…večina “vesoljskih bratcev” se nahaja na tej ravni in so pozitivci…Oni bolj uporabljajo laserske operacije, odstranjujejo kakšne čipe, implatante ipd…predpostavljam pa da sodelujejo z bolj duhovnimi bitji…včasih človeško telo rabi za popravilo pač bolj napredno tehnologijo, ki jo ta bitjeca imajo…Skratka različna subtilna telesa…različni pristopi…različna zdravljenja…O teh zadevah je pač težko kar tako govorit…Tako kot ima fizični svet fizične zakone, imata eterični in astralni svet svoje zakone…In ker se meni o tem ne sanja preveč, bom pač zaključil…Tongue

Lepo je če deliš
    Bojana
    Član

Zaradi podobnih ” težav “, sem se dve leti nazaj zatekla po pomoč. Meni se taka izventelesna potovanja dogajajo največkrat čez dan ( ko zaspim ), zadnje leto pa tudi sredi noči. Ni pojasnila, vsaj jaz ga ne najdem, izkušnje so namreč vse prej kot prijetne.

Ha, ja, če bi jaz to povedala psihiatru bi me zagotovo poslal na psihiatrijo. :)

Lepo je če deliš
    Bojana
    Član

Tole bo morda zvenelo noro. Zadnje čase imam ponoči obiskovalce … Čutim jih, celo njihove dotike ( raje ne bi v detalje ), a zbudim se lahko le na pol. Brala sem o tem, nekomu to tudi zaupala, a me najbrž ni vzel resno. Ima morda kdo kakšno podobno izkušnjo?

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 41)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.