Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br večer,
hahahaha…..evo mene back………sej vem, da nism resna……kva pa čem….taka sm………hahahahaha…..hvala, hvala Avatar in ženske, da ste nadaljevale nebuloze, sm res hvaležna…..hahahahaha……..sam, niste pa prou vztrajni……hahahaha………
Hja, res je, svoje pogovore majo babe, pa dedi, pa otroci…….hahahaha……pa skupaj živimo, tk, da zgleda, da mamo svoje pogovore in skupno življenje…..hahahaha…..nč novga……..tipičn primer današnje družbe pogojenega uma, energije ti meni-jaz tebi…..pa te stvari…..hahahahaha….al pa zmaterializiranega egota……..al pa egota, ki je fulllll navešen z odvisnostmi od odnosov, al pa kako bi moralo biti…..pa zakva……a zakva ???…..hahahaha….zaradi strahu pred preživetjem, zaradi strahu pred sprejetjem v družbo, službo……..se prau bodočnostjo……blablabla….pa vse te zadeve zraven…….hahahaha……….bilo kuda, puno straha svuda……hahahaha………strah je dons zgleda čist in…….moda pa te zadeve……hahaha
Evo, jest sem se mela da best na delavnici…….kva čem rečt, sem bla pač glavni humorist…..hahahaha…….hja, uživam v muzki, zvokih….bolj so naravni in v ritmu al pa v navideznem kaosu, jest preprosto uživam…….plešem, pojem, ggongam……men je da best….hahahahaha….glavn, da je men užietk…..hahahaha….vsak ma svoje….hahahhaha…
Dons se glih ne bom spuščala v kakšne svoje zgoščenke v preteklosti……….ni tak dan…….hahahhaha….sem se pa spolnila enga dogodka z delavnice na kateri sem bila čez vikend in zaradi katerega smo se cel vikend zlo sprosčeno smejali……hahahahaha….
Evo, tkle je blo…….mel smo pač delavnico gonganja, je pršu en mal bl star tipo, tk bolj pri osemdesetih….. iz Amerike…..da best tipo………..hahahhaha…….pa uleti zvečer in pravi, da ima en problem, pa če bi ga lahko kdo od nas rešu….hahahahaha……..nas je blo neki čez trideset in mi valjda vsi poslušamo kva bo zdej prjavu, de kakšen problem……..hahahahaha…..pa pravi tipo, da je on res že star in, da ne je mesa, pa, da je bil pr enmu prjatlu iz Slovenije doma, pa so mu dali domačo klobaso in kruh, pa, ker sam ne je mesa, nas sprašuje, če ga kdo je, pa da bi ga rešu klobase……haahahaha…….evo čista tišina…….in dvignem roko, namreč, jest prou rada pojem kakšno domačo klobaso……hahahahaha……tipo, se je kar oddahnu in se mi zahvalu, da sem ga rešila problema……hahahaha…..in evo mene s klobaso, kao vsi ostali pa vegetarijanci….in hahahahaha…..jest pač ne bi bla jest, če jih nebi začela po domače povedano mal jebat skoz vse naslednje dni, kuker, jest jem meso in imam fulll energije za trance dance……sem gibčna……vitka…..polna energije……smeha……ampak….njet vegetarijanc…….pa še kadim……hahahahahaha……pač ne spadam, med tipične duhovneže……hahahahaha………večina je bla mal bolj rejena v trebuh……hja, sem mmela pripombe, da pač sama zelenjavca redi v trebuh al kaj ???….ampak so mi rekel, da si jest lohk prvoščim vse te prjave, ker sem baje zlo izvirna in pristna…….hahahahaha…..zgleda, da mi pol meso, pa cigareti, pa kakšen kozarc vina pomaga pri moji pristnosti in izvirnosti…….hahahahaha……drugi pa pristnost verjetno iščejo v nekih pravilih prehranjevanja pa te stvari….pravila, pravila, da bi me udavila ili kućmu savila, neka glupa pravila u crnome zavila…….oooo joj……hahahahaha……..jest, kot norc pa raje poslušam svoje telo, pa sem zmenena, glavn, da sm zmenena sama s seboj, pa srečna, pa zadovoljna, pa te zadeve……….haahahahahaha……..sej s tem nobenmu ne škodim al kaj…….sem pač duhovnež z napako…….hahahahaha……..
Bom kar nehala za dons, že žlubodram, bi marbit reku Avatar, pa tak mir je bil, k me ni blo, al kaj……hahahahahaha……njet mir……akcija….pa te stvari, mal žlubodranja nč ne škodje………hahahahaha…..fajn bodte…..jest jo grem dons zgodi počivat…..bom kar s kurami udarla eno skupno drnjohanje……hahahahaha…..sej včasih sva s hčerko imeli dve kuri, eni je bilo ime Mary in druga je bila Jane……hahahaha……pa fulll sta z veseljem jajca nesli…..hahahahahahaha……..
slišmo