Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
AVATAR wrote: Tako kot babe imajo tudi dedi svojo pogovore…in marsi kdaj se sliši obžalovanje…da so v razmerju…sploh tistih, ki imajo družine…če bi imeli še eno priložnost, bi se drugače odločili…šli drugo pot…Tega ti seveda ne bodo povedali ali obešali na zvon…to nosijo v sebi.
Ja, samo so si čist sami krivi, da je tako. Zakaj vztrajati v razmerju, ki ti ne paše več? Zaradi otrok? Izgovori, bedni izgovori, ki ne pomenijo čisto nič drugega, da so ti primerki vidijo v indetiteti žrtve…govorim za dedce in babe…vsi so glih….joj pa moj satri/a to pa ono, pa kolk ga/jo mam polhn kufr…lej al se zmenta pa rešta težave, al pa poki pa pejt…druge ni…vztrajam zaradi družine…bul sh*t…z tem dela vsem še večjo škodo….onžalovanje…lej naredi nekaj…ne pa jokcat nad trenutno situacijo pa čakt da bo bolš….al pa se ga zapijat v kafani, zato ker babe videt ne more ( al pa dedca…)…jah lej….vsi imamo izbiro…lahko izbiramo tako ali pa drugače…nihče nas ne sili, da smo nekje, kjer smo nesrečni…vedno je še en izhod…tudi zate velja Avatar…ni nujno da so vse babe glih…sem pa še vedno mnenja, da je vzrok tvojega odnosa do žensk samo v tebi…notri v tvoji dušici….ni pa nič narobe, da si se odločil biti brez ženske…pač tvoja svobodna odločitev…nihče te zaradi tega ne obsoja….al pa da bi blo to kaj narobe….jaz ti želim samo, da bi našel srečo….ker si jo zaslušiš…vsi si jo zaslužimo…samo tega se ppremalo zavedamo….