Reply To: OD KOD MOJE MISLI?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast OD KOD MOJE MISLI? Reply To: OD KOD MOJE MISLI?

tadej pretner
Moderator

ozelot wrote:

- kanalizirajo pač stvari, ki so v skladu z njihovimi prepričanji; moja prepričanja pa so pač drugačna; jbg ..

Stvari ki so v skladu z njihovimi prepričanji. Torej potemtakem je povsem možno da kanalizirajo določene entitete važno je le da se na nek način strinjajo z njimi. Ampak po moje za strinjanje ne rabiš sorodnih prepričanj važno je le da se ne upiraš in da dopustiš da je vse mogoče.

Tistole zgoraj je napisano zelo poenostavljeno in velja bolj za vsakdanjo komunikacijo. Evo še par stvari:

Kanalizatorji (z izjemo zaposlenih pri podjetjih javne kanalizacije), gredo takrat, ko kanalizirajo načeloma v praznino. Ampak ta praznina pogostokrat ni prava praznina, ampak neko arhetipsko okolje.
– Prava praznina: Dober primer so starogrški mustaji. To so bili ljudje, ki so večino življenja “prebili” v meditciji oziroma kontemplaciji. Njihovi sodobniki so bili prepričani, da je mustajem “o vsem vse jasno”, ampak o svojih spoznanjih, ki so jih dobili v meditaciji ali praznini, niso hoteli nikoli govoriti. To so utemeljevali približno takole: “Stik s praznino in spoznanja na ravni uma, do katerih pri tem pride, so mistična izkušnja, ki se je ne da adekvatno opisati. Ko si namreč res popolnoma v praznini, uma kot takšnega ni, je le tvoje doživljanje praznine. Če hočeš to opisati, pa moraš nazaj na raven uma, ki je pogojena s prepričanji, zato opisi česarkoli, doživetega v praznini, niso nikoli adekvatni; torej boljše, da jih ni.”

– Specifično arhetipsko okolje:
Verjetno veš za arhetipe, na tem forumu pa smo govorili tudi o tem, da smo vsi pod vplivom štirih od njih, a ne v enaki meri. Tisti, ki kanalizirajo razna bitja, mojstre … so običajno pod vplivom arhetipa otroka. Za ta arhetip je med drugim značilna slaba ozemljitev, prepričanje v dobre in slabe sile in v to, da si je treba dobro zaslužiti. Že sama po sebi so vsa bitja, ki jih kanalizirajo entitete – nekatere od njih so res tisto, za kar se predstavljajo, nekatere pa se lažno predstavljajo le zato, da pridjo do energije (pozornosti) kanalizatorja in njegovih somišljenikov. Ameriški izganjalci entitet jim pravijo shape shifters. Ne glede na to, ali imaš opravka s prvimi ali drugimi, prihaja do podobnih problemov:
– Kanaliziranje bitij, ki so v resnici shape shifterji: V um ti vcepljajo nenavadne poglede na svet zato, da bi prišli do pozornosti (energije). Naše “nove” interpretacije oziroma misli, ki se porajajo okoli nečea so torej trik, s katerim pridejo do naše pozornosti in posledično enrgije.
– Kanaliziranje svetlobnih bitij: Načeloma te potegnejo še globlje v arhetip otroka. Sam veš, da je duhovna rast povezana s tem, da se zavemo, da smo kreatorji, ta bitja pa posameznikom sicer lahko pomagajo, a jim načeloma stalno dajejo občutek, se resnična moč nahaja izven njih, kar je načeloma sranje. Sicer pa lahko nate vplivajo tako, da dobiš kakšno spoznanje ali vpogled, a ta je uporaben le za tiste, ki so v arhetipu otroka. Imel sem opravka z osebo, ki je v tem poslu in v delu prek tega arhetipa vrhunska, ampak jaz si s tistim nisem imel kaj pomagati, sj sem enostavno strukturiran drugače.

Lepo je če deliš