Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. › Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..
Pred leti sem že raziskoval tematiko kako potujejo zvezde in ne planeti.. In večino zvezd je v parih (binarnih sistemih) ali tudi v trojkah, tu in tam celo v četvorkah.. In ta pojav ni sploh nekaj posebnega, saj velja to za večino zvezd.. Posebno je le to, da se to znanje ne pojavlja bolj pogosto in da o tem ne govorijo strokovnjaki na področjih, kjer bi to bilo potrebno!
In tudi naše sonce se nahaja v binarnem sistemu z drugo zvezdo..
Zakaj sem se to spomnil ravno sedaj, zaradi enega kozmičnega fenomena, ki se ravnokar dogaja, ki bi ga lahko imenovali tudi, nabolj vroči poljub vseh časov..
Kaj pa mi in naš sončni sistem.. Dolgo znano je, že da je naše Sonce v binarni navezavi z zvezdo Sirius B in da imata eliptično pot ena okog druge.. Pot,ki je težko opazna iz perspektive naših neznatnih življenj..
Binary between our Sun and Sirius B
In ravno ta obdobja teme, pozabe, ter nato zopet evolucije in ponovnega pridobivanja naših božanskih potencialov, ravno določa položaj našega Sonca napram Siriusa B.. Saj če že astrološko pogledamo, da je položaj sonca v astrološki karti glavni pokazatelj našega značaja, šele nato pridejo na vrsto položaji ostalih planetov, se mi zdi dokaj nezanemarljivo, da v naših astroloških kartah manjka položaj našega “drugega sonca”, ki ne samo da določa nas osebno, ampak določa položaj celotne civilizacije, določa našo dobo in nasploh prisotnost “svetlobe” v vseh vidikih našega življenja in bivanja..
V vzhodnih kulturah je to imenovano tudi juga, ki jo živimo..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”