Reply To: Kvantni pristopi samorazvoja

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Kvantni pristopi samorazvoja Reply To: Kvantni pristopi samorazvoja

snowcat :)
Participant

Mogoče še to bi dodala – osebna izkušnja – pred cca 12 leti sem kupila knjižico o čakrah. Do takrat nisem niti vedela, da ta pojem obstaja, niti se s tem ukvarjala. Pač en dan grem kupit knjigo in nekako je ta ,,prišla,, v košaro. Takrat pa sem se ubadala s tem, da moj način dihanja verjetno ni ta pravi. Ok, berem knjižico in zvečer, da si naredim vizualizacijo po čakrah. Se uležem in nekako sem se odličila, da si bom na vsaki barvi pač predstavila predmet pripadajoče barve, primer paradižnik, pomaranča, …. itd. Prvikrat sem zaspala TAKOJ. Naslednji dan tud in to je trajalo par dni, preden sem to sploh opazila, da se to dogaja.
Ok, kadar sem to opazila, sem šla v sedeči položaj. In takrat sem ugotovila, da si ne morem predstaviti rdečo barvo. Ništa. Ali znoter mene ali zunaj mene. Ništa. Niti paradižnik ni prišel na plan, ništa. Ok, se lotim iskat po stanovanju, da moram imeti kaj rdečega. Ništa. Šok.
Danes jo ,,vidim,, in če pogledam, kaj se je zgodilo od takrat do danes, lahko potrdim, da zadeva je absolutno povezava s stanjem zavesti.
snowcat

Lepo je če deliš