Reply To: Premik točke zavesti
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Premik točke zavesti › Reply To: Premik točke zavesti
Kar sem govoril v navezavi z plosko Zemljo, okroglo in votlo Zemljo je bil bolj ali manj dober poskus opisa kar dejansko vem da je res, saj se mi je pokazalo kot res že večkrat..
Sprememba in (realna realnost vs. navidezna realnost), se dejansko dogaja na način, da nam omejenim bitjem omili resnico kdo ali kaj mi ljudje sploh smo.. Kar pomeni, da nam zelo dolgo pušča zgodbo preteklosti, ker ni nujno da smo pripravljeni pogledati, spregledati, nato sprejeti, kaj šele utelesiti sami Sebe..
Toraj:
če se malo poigramo z datumi, ki jih je v zadnjih časih potencirala naša civilizacija.. 2000, 2012, 28.sept. 2015 In če vstopimo v čas pred vsakim datumom: recimo leta 1990, ideja pomebnosti 2012 dejansko ni obstajala.. se pa je začelo govoriti recimo o 2000, pravtako se pomembnost 2015 ni omenjala 2012 ali 13.. ampak šele letos..
Zakaj?
Ker pred omenjenimi datumi te ideje sploh še nisp bile del holograma Zemlja/Človek..
Kar pomeni, ko je en datum mimo in ko je ta datum uspel zrealizirati morda le par procentov premika pri kolektivni zavesti, se dejansko takoj ustvari nova ideja, ki se potem vprogramira v kontinuum časa in ljudje naenkrat začnejo odkrivati nove dokaze, nove znake in sledi, ki so že “od nekdaj” nakazovali proti temu datumu, le da so “komaj sedaj” bili odkriti in da sedaj pa res sledi “tisto nekaj”, kar že od nekdaj čakamo.. kar pomeni recimo, da Majevski koledar ni nujno da je sploh obstajal kadarkoli prej (pred 2000)..
Morda je bitje, ki skrbi za rast kolektivne zavesti Zemlje, vprogramiralo obstoj Mayevskega koledarja enkrat po letu 2000 in pač “naredil” da je naenkrat dovolj dokazov, da je koledar obstajal že tisočletja in da vsa tisočletja nakazujejo na ta trenutek, da se bo to Zgodilo ravno sedaj..
Podobno ni bilo ne duha in sluha o 28.sept.2015, do pred dobrim letom..
Vglavnem v matrico časa in prostora, lahko kadarkoli karkoli vprogramiraš in to na način da se spremeni preteklos/sedanjost/prihodnost.. To da mi živimo v sedanjosti, preteklost je nespremenljiva, prihodnost pa uganka, je namreč omejen pogled, ki ga ima človek, ki živi v navidezni iluziji, da čas obstaja, toraj kot časovna premica, ki je za nazaj nespremenljiva.. Znano je namreč da že med posameznimi inkarniranimi življenji je možno izbirati ali se boš utelesil 500 let pred zadnjim življenjem ali 100 za njim.. kar že iz te perspektive izničuje fiksnost časa in prostora.. Isto in še večjo pozicijo lahko utelesimo tudi sedaj v telesu, saj je to vrhovni namen utelešenja v telesu..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”