Reply To: Klepetalnica
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica › Reply To: Klepetalnica
tadej pretner wrote:
Po mojem filingu fizične (programske) napake niti ni.
Sigurno sem že 5x hotla komentirat to temo pa sem se vsakič ustavla. Tadej, mislim, da maš preveč močno energijo ;) Elektronika je pa ful občutljiva na te zadeve, pol pa crkuje.Ko je bila moja psička ful bolana in boga, sem se pol leta pripravljala, da jo bom peljala uspavat. Ko sem se končno odločila, da jo peljem, je zadnja dva dneva zgledala čisto zdrava, razigrana. Še zdej ne vem zakaj, ampak mi je bla asociacija s “pridnim” forumom, ko si mu zagrozil.
Na starem računalniku se mi je stalno pojavljala neka napaka in tistega sem res večkrat “namerno” popravil – zdržalo je kak teden, 14 dni, potem pa jovo na novo. Kakorkoli, ponavljam, da so bili vsi teksti preneseni na drug forum, tako da je nek program, ki to počne, zihr v eni od objav. nedvomno se nanj da vplivati, težko pa je njegove aktivnosti povsem izničiti. Danes ponoči recimo forum tudi nio bil dostopen nekaj ur – nič nisem javil administratorju, a je po nekaj ura začel sam spet delovati.
Btw, na temo telih vplivov, o katerih govoriš, pa ena zanimivost – v zadnjem času so se mojemu sinu zamerili trije ljudje. Pri vse je bil po tem, ko je prišlo do crasha z mojim mulcem, odkrit rak. Rak seveda ima določeno fazo razvoja, a je vseeno zanimivo …
OMG! če se je to zgodilo pri treh ljudeh, potem to nikakor ni naključje.