Reply To: Doživljanje časa

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Doživljanje časa Reply To: Doživljanje časa

tadej pretner
Moderator

ANA wrote:

Po tej logiki boš, če te bom vprašal, kako se počutiš, odgovorila, da
tako, kot hočejo drugi. S takšnim mišljenjem si seveda v identiteti
žrtve (nič ne morem storiti). Človek pa je ob pravem pristopu lahko
kreator svoje realnosti. A za to žal ne obstaja instant recept, ki bi ti
ga lahko prišepnil na forumu.

Ta primer velja za mojega partnerja in ljudem, ki živijo “normalno” življenje. In še vedno dvomim da bi njemu in njemu podobnim tako delovanje uspelo ( biti kreator svoje realnosti si lahko v zelo ozkih mejah ) . Jaz kot jaz si kaj takega lahko privoščim…ker dejansko sama kreiram tempo življenja…ker sem pač v taki situaciji, da si to lahko “privoščim”.

Glej primer:
hodiš na šiht.imaš dva froca ( al pa enga, enaka zgodba).šiht začne ob 7.30 in konča ob recimo 16. vstaneš ob 6h.zrihtaš sebe, froce,….šibaš na šiht, boh ne dej, da te ujame gužva na cesti. prideš na šiht, imaš “fajn” šefa k te “zaposli” na polno ( beri: jebe u glavo ceu dan). Ura je 16.00. zaključiš s šihtom. na cesti gužva. šibaš, da boš čimprej pobral froce (šola,vrtec). šibaš dam ( ura je 17.00 ) kuhaš, pospravljaš najnujšeše ( ker je od včeraj ostala bomba, ker si moral it zgodaj spat, da si zjutraj lahko vstal! ), delaš domače z froci, letiš u trgovino, da maš za jutri za kosilo….Ura je 20.30. Zjeban si do amena..froce spraviš spat…se zrihtaš za spanje…rečeš eno ali dve z partnerjem…greš spat, ker je jutri spet šiht….

No, zdej mi pa na takem primeru razloži, kako si lahko kreator svoje relanosti?

Lep dan!

Oglej si zgoraj moj post, k si ga celo citirala – ne obstaja instant način/recept, da ti to razložim/podam rešitev.

Lepo je če deliš