Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

snowcat :)
Participant

Ceres wrote:

Zanimivo. Naslov teme je Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. pa me zanima če je mišljeno (vplivi planetov)?

Da omenim mojega frenda Basharja ki pravi da planeti nimajo nikakršnega vpliva na človeka ampak le odsevajo človekovo izbiro.

https://www.youtube.com/watch?v=c3n5guTodPc

Saj jaz se v bistvu strinjam s tvojim frendom Basharjem, samo da večinoma ne vemo, kaj smo izbrali, ker izbiramo večji del s podzavestjo. Pa bi včasih malo to radi vedeli, in je lažje v planete pogledati, kot vase.
Ta izjava je močna.
Načeloma ne obstaja razloga, zakaj to ne bi bilo res.
Veličastnost človeka je nekaj, ki je najteže sprejet.
Zanimivo pa bi bilo slišat, kako pa to poteka, glede na to, da zavest ali opazovalec (beri – svobodna volja, tisti, ki se odloča, tisti, ki spremlja, tisti, ki sprejema, tisti, ki udejanji) pa nastane šele v povezavi s fizičnim telesom, preko katerega se udejanji…. (ok, to je moje osebno mnenje)
Kadar sem šla na kafe, tik potem ko sem prebrala to idejo, sem imela v ,,glavi,, sliko velike spirale, krogi ki so čes vesolje in še čes rob vesolja in nekako mi ni ,,uspelo,, zaznati kam je sidrana……

Na češkem rečejo ,,prvni slovo plati, druhe leze z gati,, = prva beseda velja, druga iz hlač pada.

Kaj je v hlačah ?
Rit.
Kaj je v riti ?
Strah.

snowcat

Lepo je če deliš