Reply To: ZMAJEVE ČRTE

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast ZMAJEVE ČRTE Reply To: ZMAJEVE ČRTE

DS08
Participant

Ja, se strinjam. Seveda te vleče na energijsko dober prostor in okolje. Zato sem tudi sam dostikrat na njej. Lokacija prve je le nekaj deset metrov od našega prebivališča.

Sem krščen ampak že v zelo rosni mladosti mi je kliknilo, da nekaj ne štima s cerkvijo. Najbrž imajo za to zaslugo izredno “kler” duhovniki, na katere sem naletel že kot otrok. Tako, da…ne prakticiram in ne poveličujem dogem klerstva :) .
Pohlevne in poslušne potrebuje vsaka institucija(tudi cerkev) saj se ji v nasprotnem slabo piše…
Vglavnem, jaz sem ena tistih “ovčic”, ki je že zdavnaj zapustila čredo. Oziroma ni nikoli bila v njej prostovoljno in zavestno…
Z mojim napisanim sem mislil nekaj drugega ampak pustiva zdaj religije, da ne zasmetiva teme zmajevk.

Mene pri tej energetski mreži predvsem zanima:
– zakaj so črte različnih širin. Nekatere so zelo ozke, nekatere pa prave “avtoceste”. In ni vedno samo ena in ista črta povsod širša(recimo Marijina).
– zakaj ni na vseh presečiščih enegija močnejša. Ponekod je, ponekod ne. Včasih je celo kakšna pomožna črta dominantnejša od zgoraj naštetih glavnih črt.

Lepo je če deliš