Reply To: Kako razumem izraz …

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Kako razumem izraz … Reply To: Kako razumem izraz …

strelka
Participant

ozelot wrote: Ne moreš sprejeti dogodka ločeno od doživljanja tega dogodka. To ni niti logično niti smiselno niti mogoče.

Bolečina je znak da se upiraš ljubezni. Ljubezen bi te zdravila a ji ne pustiš ker se oklepaš zamere.

zakaj pa ne ..
čist komot to narediš …Smile
jaz pač sprejmem situacijo.
Kaj vem je vojna ..je ..ok …
kaj pa jaz doživljam pri tem pri besedi vojna je pa čist moje doživljanje …
Jaz dobim pa ošpice pri temBig smile, pa sem jih že prebolela pa vseeno …
Ljubezen ozdravlja …
ti povem primer ..sem imela eno knjigco v roki , kjer so take poduhovljene zadeve napisane ..
pa je bila ena vaja …prav za te zamere , odpusti vsem, ki so te prizadeli…
evo pa sem šla jaz v to ….po tem ..je bilo pa kaj …ti povem tolk sem se udarla da joj …še dobro da me niso kam peljaliBig smileWink
Torej kaj zdaj’ …očitno to ni bila prava pot za tisto osebo …Big smile
pošiljat ji ljubezenBig smile
Al kako bi ti to razložil …?
Poglej Ozz, saj jaz se s tabo čist strinjam recimo ….ampak eni pač morjo pokasirat svoje …
jaz sem še do nedavnega tko mislila kot ti ….pa sem po tem vedno bila v situacijah , kjer sem jih zaradi tega še bolj dobila po moji glavi …
torej sem vedno delal narobe …sebe dala v nič zaradi tako opevane ljubezni drugim pa odpuščala …Smile
Ker sem tko mislila da je prav Smile..pa ni …
tako da …pač vsak naj odgovarja zase ..če serje po drugemu…naj potem tist svoj drek tudi poje
Konc koncev je njegov …Smile.
Zamere ..se strinjam so en čudna stvar ….
govorim pa iz sebe ….
jaz komot sprejmem stuacijo tako je pač bilo …
lahko jo tud čist komot potlačim nekam pa zažokam …pa mislim da sem že vse pozabila ..Wink
ampak ko pa pridejo morda tisti dnevi ….pa ja …nisi jezen na tisto osebo , tud nič žalega ji ne želiš ..ampak boli pa ko sto hudirjev a ne …
o tem ti govorim ….
Torej …kaj boš na to rekel …Smile?
Lepo je če deliš