Reply To: Kako ohraniti zdravje in vitalnost
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Kako ohraniti zdravje in vitalnost › Reply To: Kako ohraniti zdravje in vitalnost
Ja Ozelot pi eni strani imaš prav, sploh glede teh dodatkov, sama kar podležem…vedno kaj novega kupum, potem pa vidim da mi bolj škodi kot koristi. Včeraj sem vzela omega 3 polenovke, v kapsuli, z tekočim sem imela dobre izkušnje, včeraj pa sploh ne ..dobila napad vrtoglavice, prebavne….komaj sem se k sebi spravla…. Je pa tako, da enim dodatki koristijo, drugim a ne, sigurno je najboljše zdrava domača hrana, veliko gibanja v naravi, ne pa posedanja pred compi v bletonskih blokih kot to delam npr. tudi jaz. Glede dihanja pa imaš najbrž tidi prav, samo je razlika če dihašremalo, zaradi nekih strahov, ali bolezni, ali pa maš tako dobro kondicijo, da se sploh ne zadihaš…ti si bil najbrž ta, jaz sem pa druga, z strahovi. Zdrav pa tudi ni treba bit, samo če si želiš, ke prav da probaš vse da to postaneš, konec koncev smo tu zato, da uživamo in širimo svoje poslanstvo, ko pa ga brez energije in depresivni in zmahani težko. Ampak kot sem rekla se strinjam s tabo, in dobra gesta odjavit se od teh reklam. ;)