Reply To: Doživljanje časa
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Doživljanje časa › Reply To: Doživljanje časa
tadej pretner wrote: Dejansko se ne znamo več ustaviti, uživati v enem trenutku, delovati
usmerjeni v aktualen trenutek. Ko se nam mudi, smo ponavadi usmerjeni v
prihodnost, dva glavna mehanizma usmerjenosti v prihodnost pa sta želja,
da nekaj dosežeš/dobiš/narediš in strah, da ti to ne bo uspelo.
Lej stari, sorči, ne gre drgač. Če hočeš preživet je to pač tako. Zdej jst al pa ti zastopiš, da važen je cilj in ne pot do njega…jst to lahko razložim tud mojmu dedcu…Fora pri vsem tem pa je, da delamo z ljudmi, ki v večini tega ne zastopi….in jodlajo svoj način…in hočeš al pa nočeš, te potegnejo not…v ta vrvež…kaos…in morš zelo jaki, da to prezreš in deluješ v tišini….oz praznini…po njenih načelih…lej moj dec ma štalo…dela z ljudmi, k bi jim jst osebno odgrznila glavo, če bi bila na njegovem mestu…pa je moj tastar zelo skulirana oseba , ima 3x dalšo lajtungo k jst ( pa že moja je fuuuul dolga) …sam enostavno ne morš drugače delovat, kot po načelih trenitnega stanja na trgu….cajt beži 500 na uro, ne samo 100 na uro…nimaš šans…če ne pelješ tako, kot vozijo drugi…te le-ti POVOZIJO….in povozi te tudi cajt…če se še tako trudiš, da bi imel neko organizacijo…ti jo drugi podrejo….ker enostavno se moraš prilagajt trg…trg se ne bo prilagajal tebi…teorija je fajn…sam to prenest v prakso…utopija….