Reply To: Osebni kristal
Forum Duhovnost › Forumi › Kristali › Osebni kristal › Reply To: Osebni kristal
bela vrtnica wrote: Mene tudi zanima moj osebni kristal rojena 26.10 1992 v Ljubljani 21,49 nekje sem zasledila da naj bi tobil akvamarin in ta kristal mi po pravici povedano ne da miru kot berem o njem bolj me vleče ali prav razmišljam ali ne
Tvojo kombinacijo simbolizira zvezdni ahat, primerna zamenjava je tudi sugilit. Ampak glede na kombinacijo imaš verjetno probleme s (pre)močno čustveno energijo, čeprav morda manjše, kot druge kombinacije dvojne vode. Pri tebi gre za to, da jo moraš predvsem znati usmeriti v kaj konstruktivnega. Glede na to, da tvoja kombinacija ni uravnotežena, bi bilo morda bolje, da izbereš kamen barve, ki ti je všeč, a takšnega, da je v njem močno zastopan element zemlje. Naštej nekaj barv, ki so ti blizu, pa bova našla kaj primernega.
Akvamarin se mi ne zdi primeren, ker mu vlada element voda, ki ga imaš že itak preveč. Če ti je blizu modra, je primernejši azurit, čeprav gre za precej temnejši odtenek modre, prinašalec energij, ki ti manjkajo, pa je recimo tudi lapis lazuli. Če bi moral izbrati zate po svojem občutku, bi izbral lapis lazuli, če pa pri tebi kakšna barva bistveno bolj dominira kot modra, pa sporoči.