NIHALO
Forum Duhovnost › Forumi › Radiestezija › NIHALO
- This topic has 7 odgovorov, 4 glasovi, and was last updated 9 years, 3 months nazaj by Miki Miki.
-
AvtorPrispevki
-
17. 8. 2015 ob 16:31 #29823Miki MikiČlan
Sem iskala na netu, pa nisem našla odgovora…
Mika me radiostezija…sem čisti začetnik, malo se bojim, ker slišim različne zgodbe. Tudi, da lahko z nihalom odpreš vrata in prikličeš ali prilepiš negativne stvari nase oz. na svoje bližnje. Je to res?
Na internetu mi en gospod ponuja knjigo o radiosteziji, poleg mi ponuja še nihalo (ki ga je dobil od sorodnika). Ne vem zakaj, ampak mislim da mora vsak imeti svoje nihalo, da ga ne smeš vzeti od drugega. Je tako?
Lep dan vsem!
17. 8. 2015 ob 17:05 #29825ozelotParticipant17. 8. 2015 ob 23:33 #29827strelkaParticipantMiki Miki ..jaz nimam prav veliko pojma o tem …( zato se bom v tole vtaknila)
reče se radiestezijaAmpak …me pa zanima v čem se pa razlikujejo nihala …? So različnih oblik , teže …celo po materialu se razlikujejo …jaz npr imam enga takega , ko sem ga dobila ko sem že pred leti kupila eno knjigo , pa eš rozete sem dobila zraven …in kar sem se igrala ..npr na katero črko bo ime novorojenega otroka..( pa nisem nič povedala dotični , ki je potem rodila) ..no pa sem prav ugotovila, potem datumi razni pa take …hm take nedolžne stvarce.strelka2015-08-17 23:57:39
18. 8. 2015 ob 6:04 #29831Miki MikiČlan18. 8. 2015 ob 7:47 #29835tadej pretnerModeratorMiki Miki wrote:
malo se bojim, ker slišim različne zgodbe. Tudi, da lahko z nihalom odpreš vrata in prikličeš ali prilepiš negativne stvari nase oz. na svoje bližnje. Je to res?
Redkokdaj. Nihala so v glavnem v simboličnem smislu “nevtralnih oblik” in služijo predvsem za instrument, ki spravi v vidno obliko (nihanje) tisto, kar začuti fizično telo. Nekatera nihala, predvsem egiptovska, pa so povezana tudi z določeno simboliko, ki se lahko nezavedno aktivira. Simbolika egipčanskih nihal je v glavnem “mrtva”, saj ji s pozornostjo nihče ne daje energije, ne drži pa to v absolutnem smislu. Poznam prime egiptologa, pri katerem je kombinacija njegovega poznavanja egipčanske simbolike in simbolika enega od egipčanskih nihal privedla do psihičnih težav.
Miki Miki wrote:
Na internetu mi en gospod ponuja knjigo o radiosteziji, poleg mi ponuja še nihalo (ki ga je dobil od sorodnika). Ne vem zakaj, ampak mislim da mora vsak imeti svoje nihalo, da ga ne smeš vzeti od drugega. Je tako?
Lep dan vsem!
Pri radiesteziji je tako kot povsod drugje – veliko slabe in nekaj dobre literature. Boljše knjige o radiesteziji so Wozsnijak: Sodobna radiestezija, LaMaya: Medicina stanovanja, Kalajdžić: Ekologija svjesti (Bioradiestezija) in nenazadnje moja Holistična radiestezija.
Nihalo je itak moč energijsko očistiti in potem je prav vseeno, ali ga je pred tem uporabljal kdo drug ali ne.
strelka wrote:
Ampak …me pa zanima v čem se pa razlikujejo nihala …? So različnih oblik , teže …celo po materialu se razlikujejo ….Če uporabljaš nihalo zgolj kot indikator tvojih občutkov, je bolj ali manj vseeno kakšno je. Obstajajo pa specialna nihala, npr. univerzalno nihalo, orgonsko nihalo itd., ki jih je moč uporabljati za določene namene. Nekaj takšnih nihal, vključno z načinom uporabe, sem opisal v Holistični radiesteziji.18. 8. 2015 ob 19:20 #29846Miki MikiČlan20. 8. 2015 ob 22:05 #29864tadej pretnerModeratorMiki Miki wrote:
Hvala za pojasnila
Lep pozdrav
Kok si ti en lepo vzgojen otrok …
Od tebe bi se glede manir lahko marsikdo marsikaj naučil. Lahko ti povem nekaj, kar se bo tebi, ki si kakršna pač si, zdelo neverjetno.
Na zaseben mail me marsikdaj marsikdo kaj vpraša. V glavnem gre za neznance. Če gre za kaj takšnega, kar bi zanimalo še koga drugega, takšne spraševalce itak usmerim na forum, če pa jim odgovorim, se pa za ogovor več kot polovica spraševalcev ne zahvali. Zanimivo, a ne? -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.