Reply To: Praznina
Forum Duhovnost › Forumi › Šola osebne rasti › Šola osebne rasti › Praznina › Reply To: Praznina
Še nekaj mojih vtisov iz osmega tedna opravljanja procesa….
V banji je totalno noro, že po prvih par vdihih se v telesu pojavi en tak nenavaden občutek, ki ga res ne morem opisati, poskusite sami – najbrž je tako zaradi vode, na nek način ne čutiš telesa a istočasno ga….
Zanima me, ali je teh prvih 20min potrebno res v tišini mirovat ali pa je dovolj, da si pač v vodi. Ker mi imamo veeliko banjo, pa navadno z možem oba vanjo zlezeva, pa kak na izi pogovor ali pa igrava šah…
Še bolj kot to z banjo pa me je impresioniralo tole nekoliko spremenjeno dihanje, ko je tudi izdih aktiven. Opazila sem, da drugače navadno diham le s prsnim košem, pri tem procesu pa s prepono in razlika je velika, pranski pretok je neprimerno večji, intenzivnejši, ob tem načinu dihanja pa se mi pojavljajo v telesu tudi kot neki trzljaji, kot bi kdo spustil s paralizatorjem tok v določen skupek mišic…..pa včasih malo okoli srca spreleti, drugič trebuh, včasih čez obraz trzljaj itd. Zaniimivo. Včasih pa nič, totalno nič…
Skratka, zanimivo, ni kaj
Pozdravček vsem…