Reply To: Interakcija je bistvo vsega

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Interakcija je bistvo vsega Reply To: Interakcija je bistvo vsega

snowcat :)
Participant

TI NI BILO USOJENO, NAMENJENO, ….

To je danes zelo moderen stavek, izjava, ki naj bi nas spomnila, da nismo edini, ki peljejo nitke tega sveta. Da naj se zbudi v nas hvaležnost, za tisto, ki smo dobili, nam je bilo usojeno, namenjeno. Da začutimo na lastni koži veličastnost tega sveta in da se pozicioniramo v senco te veličastnosti.

Osebno imam izkušnjo s tem, da resno iti s silo v situacijo ne pelje nikamor ali pa v večjo lužo. Tudi se mi je že zgodilo, da mi je zmanjkal denar na del prenove pri meni doma in se je s časoma pokazalo, da če bi naredila tisto, ki sem imela v planu, bi ugotovila, da ne gre. Biti hvaležen za tisto, ki nam je pa ratalo, respektive nam je bilo usojeno, namenjeno….hm….

Ponuja se vprašanje – če bom jaz ležala na plaži in pila koktajl B52 – in jedla banane, ki padejo dol, tu in tam si kakšen list trave iz okolice privoščila, ….bom jaz dobila, ki mi je usojeno ? Jasno. Kaj pa ? Kje pa je Kreator ? A sem jaz pod palmo še zmeraj Kreator ? Tako kot jaz razumem zadevo, gre nekako tako, da človeško bitje se razvija postopa (lepa vizualizacija so čakre in pripadajoče vibracije). Ležanje pod palmo je ena od ,,stopnic,, ….

Zdaj pa nazaj na tisto ,,namenjeno,,….. gre možakar po cesti in je v kraju, ki ga ne pozna. Sreča človeka in ga vpraša ,,a mi lahko poveste, kje je glavna pot do…..,, in možakar mu odgovori ,,če vam je usojeno, boste ugotovili sami,, To je bil klasičen primer ,,naključne,, interakcije ….oseba A sreča osebo B in se zgodi interakcija. Vsa živa bitja goni motor (v glavnem fizičen preko ledvic in snovi iz okolice) in motivacija (zavedna/nezavedna) lahko bi rekli ,,dušne poti,,. Oseba A ima absolutno pravico udejanjiti vprašanje, oseba B ima absolutno pravico udejanjiti ne dajanje potrebnega odgovora. Mogoče je, da oseba A v naslednjem koraku in pri gledanju okrog se ponotranji, sliši svoj notranji glas, začuti potrebo potovati levo okrog te velike palme in pade v jamo, v kateri je kop zlata in potem ga vsi meščani na rokah prinesejo do njegove zaželene lokacije……brez da besedo mrdne.

Ha-ha-ha-ha-ha

Moje opažanje je, da na svetu je samo cca 2% ljudi, ki nekaj vprašajo, aktivno vprašajo, izražajo zanimanje, lahko bi rekli ,,žejo,, po informacijah, po horizontih. Vzamejo si pravico ne vedeti, ne razumeti, ne poznati, ne zaupati in vprašajo. Imajo energijo za pot v lastno notranjost. Ostala procenta pa sledijo navodilom. Gledajo ven na bill_boarde….Zato in v glavnem zato, je možno, da je toliko informaciji na voljo, toliko znanja na voljo, toliko …. In ljudje tega ne vedo, ne rabijo, ne poznano, se ne zanimajo, …. Pot do špice tiste piramide, na špici katere naj bi sedel eden razsvetljen, je resno pot osamljenosti….in zato te informacije se ne širijo, nima kdo jih širit. Dejansko se sploh ne gre za ne vem kakšne skrivnosti. Dejansko se gre za pomanjkanje vprašanj. Pomanjkanje sogovornikov. Tudi zato ima Mooji tak žalosten obraz.

Jasno, da pa je tudi ogromno oseb B. Ki ne dajo nič od sebe, zato ker nimajo kaj dati, saj ni navodil….Doma pri nas se reče ,,ni nič hujšega bolj nevarnega od aktivnega idiota,, ….. tako, da ne aktivna oseba B je resno blagoslov…..

Ha-ha-ha-ha-ha

snowcat

Lepo je če deliš