Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za nasvet in pomoč Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

tadej pretner
Moderator

tissa wrote:

Pri meni sedaj vranica in predvsem jetra potrebujejo spodbudo in dodatno pomoč… zdej nekaj dni sicer izvajam tudi srednje blago masažo notranjih organov po knjigi Popolni sistem samozdravljenja. Pa je fajn dobrodošlo, ker vidim, da imam mišice na tem koncu zelo toge in napete.
To knjigo imam doma že skoraj 20 let (prvič je pri nas izšla 1996). Mi takrat ni preveč sedla, sedajle si me pa s temle spodbudila, da bom prečekiral, kakšna se mi zdi sedajSmile

tissa wrote:

Ne vem, če prav razumem, za kakšno kocko se gre? Pine Mlakar je bil sicer baletnik, a se ti je mogoče zatipkalo ali res obstaja kaka taka kocka za ozemljevanje. Lahko prosim poveš malo več o tem?

Nič se nisem zatipkal. Baletniški par sta bila Pino in Pia Mlakar, tale tetka pa je Pina Mlakar. Mislim, da z onima dvema nima nobene veze, vprašal je pa nisem. O tej kocki je govora v temi o entitetah. Za intenzivnejšo povezavo z zemljo ti je v pomoč le ob ustreznem spremljajočem mentalno-energijskem delu, sicer pa postopoma čisti entitete in bolečinska telesa.

Lepo je če deliš