Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za nasvet in pomoč Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

tissa
Participant

tadej pretner wrote:

Se je pa vseen tole kar se je zbralo skozi leta nabiralo in preneslo na fizis, in
so moji zdr. izvidi trenutno kar resni.

Sem malo
brskala po forumu in vidim Tadej, da svetuješ v enem starejšem postu v enem podobnem
primeru – dinamično elektrostimulacijo meridianov.

Po mojem gre za en fajn star post, ki se nanaša na baterijski stimulator akupunkturnih točk Denas. Ja, včasih sem ga uporabljal, zdaj pa sem se skinu iz vseh tehničnih pripomočkov (napravo Denas sem pred kakima dvema mesecema stran fuknil, s tem, da mi je enkrat prej padla na tla in ni delovala).
Za dnevno rutino je tisto, kar ti predlaga snowcat čisto o.k., obstaja pa seveda še kup drugih stvari, a ti težko svetujem, ker ne vem niti kakšno predznanje imaš, niti za kakšne težave točno gre.

Sam delam v glavnem s torzijskim poljem, a pri tem uporabljam različne fore glede na to, kaj želim doseči. Včasih ga usmerjam z mudrami, včasih skušam z njim prebiti kak meridian, predvčerajšnjim pa sem začel z eno novo foro – aktiviral sem kocko Pine Mlakar, ki se sicer uporablja za odstranjevanje entitet, tako, da sem se prek nje bolj povezal z energijo zemlje, ki najbolj obnavlja fizično telo. To uporabljam v enem specifičnem primeru, pri katerem lahko takoj z objektivnim testom preverim, kako se je zadeva obnesla. In za nekatere stvari je dejansko energija zemlje daleč najbolj učinkovita.

Pri meni sedaj vranica in predvsem jetra potrebujejo spodbudo in dodatno pomoč… zdej nekaj dni sicer izvajam tudi srednje blago masažo notranjih organov po knjigi Popolni sistem samozdravljenja. Pa je fajn dobrodošlo, ker vidim, da imam mišice na tem koncu zelo toge in napete.
Ne vem, če prav razumem, za kakšno kocko se gre? Pine Mlakar je bil sicer baletnik, a se ti je mogoče zatipkalo ali res obstaja kaka taka kocka za ozemljevanje. Lahko prosim poveš malo več o tem?
Lepo je če deliš

"Kdor gleda navzven, sanja. Kdor gleda navznoter, se prebudi." Carl G. Jung