Reply To: Entitete
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Entitete › Reply To: Entitete

tadej pretner wrote:
7.
Fizični napadi: Otrok recimo trpi, ker se starša ves čas kregata.
Sede v kot sobe z glavo vdlaneh, nenadoma pa začuti bolečino na
hrbtu. Ko stopi pred ogledalo in pogleda, za kaj gre, vidisveže
praske. V okolju, kjer je sicer veliko krega in kdo zaradi tega trpi,
lahko kasiraš tudiklofuto od nevidne roke.
tole pa jaz ne vem no ..
jaz sem bila v eni službi , kjer sta se sodelavki imeli zelo “radi”…..
jaz sem sedela vmes ..in ko se je ponavadi začela burna debata …sem jaz domov prišla čist aut..
ena je sedela mal pred mano druga pa za mano ..tko relativno blizu , ker je bila pisarna bolj majčkena..
mene so tisti šamarji besedni ..( pa se nisem želela oz. se sploh nisem opletala v njihovo debato)tako požrle..da joj ..
Potem sem pa enkrat čist namerno, ko sem vidla da bo spet ..cela kolobocija ..vzela koš smeti in jih odnesla ven v kontejnar.
Kaj se je baje takrat dogajalo …to mi je potem druga povedala …da je ena čist znorela…in da je tista na katero je vpila ..tako bila hin ( ker upila je tista šefica marsikdaj) pa njej ponavadi ni nič bilo …
ampak ko sem šla pa jaz ven ..je čutila kot da je tisoč nožev priletelo vanjo.
Sam jaz ne vem no …to je bil naboj ene ogromno čustvene energije ..
saj ko kdo upije nate in se ti postaviš nazaj …je ponavadi isto…potem pa samo kdo je bolj hud …
oba sta pa na koncu crknenena,
Torej sem jaz ponavadi pokasirala vse tisto negativo …čeprav tega sploh nisem hotela
In še nekaj ..zakaj , saj ni bilo men namenjeno..zakaj se je to lih namene ponavadi prijelo ….?
Sem pa res jaz zelo senzitiven osebek že od malega…ne samo ko se kregajo tud ko so žalostni nrp, al pa kaj bolj prijetnega ,,
strelka2015-07-12 20:01:14