Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › PROCES PRISOTNOSTI › Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
6. 7. 2015 ob 12:42
tissa
Participant
Ne vem pod kero temo bi dala to, no pa naj bo kar tule, ker je povezano tudi z dihanjem.
Dogaja se mi, da se mi odpirajo živi spomini (slike in občutki) na pretekle (tudi zelo zelo stare in že čisto pozabljene) sanje. Na začetku se mi je to dogajalo vsakih nekaj dni, na tedenski bazi, zdaj pa se mi dogaja že vsak dan. Ker pa se zadnje tedne veliko ukvarjam z dihanjem -povezano dihanje, dihanje skozi haro itd., menim, da se mi na ta način procesirajo stare v podzavest potlačene stvari. A se še komu procesiranje dogaja na ta način? Mam občutek, da se mi nekaj odpira, ker se mi sem in tja tudi dogaja da se samo popolnoma umirim in sprostim,z željo da ozavestim kak star sanjski spomin in že imam pred očmi neke nove stare sanje. Zgodi se pa tudi to, da se mi nekaj holče odpret in prikazat, pa se izmuzne nazaj in na koncu ostane tam nekje globoko notri, jaz pa samo slutim obrise nekih davno minulih občutkov…ne vem tečen občutek.
Upam, da je bilo razumljvo napisano, ker drugače tega ne znam opisat.
JAz bom nadaljevala z dihanjem, pa bomo videla kam to vodi… ne vem kaj naj s temi spomini na minule sanje, a bi bilo to dobro stopnjevati oziroma spodbujati? A naj temu sploh posvečam kakšno večjo pozornost?
"Kdor gleda navzven, sanja. Kdor gleda navznoter, se prebudi." Carl G. Jung