IVAN MOHORIČ

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast IVAN MOHORIČ

Prikaz 1 prispevka (od skupno 12)
  • Avtor
    Prispevki
    tadej pretner
    Moderator

Umrl je Ivan Mohorič, avtor več knjig ezoterične tematike in fejst dedec http://www.ivanmohoric.net/

Sranje …

Stari, počivaj v miru.Cry

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

jp , človek je imel zanimiv pogled na skrivnosti, razlago, rada sem brala njegove članke,Smile

strelka2015-07-02 16:27:06

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Nekaj besed v slovo …

Ivan, zdi se mi, da je bilo v kontekstu nekega kozmičnega načrta, da se spoznava. Ko sem prebral tvojo prvo knjigo “V zvezdi piše vse”, sem dol padel in sklenil, da moram avtorja nujno spoznati. Kake 14 dni kasneje sem bil v Kavarni Union zmenjen z urednico revije Gea – prišel sem tja, zraven pa si sedel ti. V slučaje seveda ne verjamem …

Tako se je rodilo prijateljstvo in sodelovanje. Skupaj sva naredila dve TV oddaji, se nekaj časa kar pogosto družila, zadnja leta pa ohranjala občasen telefonski stik. Nazadnje sem zavrtel tvojo telefonsko številiko pred kakšnima dvema mesecema. Nisi se javil niti poklical nazaj. Pomislil sem že, da si morda spremenil številko, a ni bilo tako. Svoja bremena si vedno želel nositi sam in nikoli nisi želel s svojimi težavami obremenjevati drugih, zato si se odločil, da prekineš stike s številnimi ljudmi, ki smo te imeli radi, a nihče ni vedel zakaj – nihče ni vedel za zahrbtno bolezen, s katero si se odločil boriti sam in si ta boj nazadnje izgubil. Žal mi je, da se je končalo tako.
    Večno ti bom hvaležen za vse prijetne trenutke, ki sva jih preživela skupaj. Bodi dobro, kjerkoli že si …

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

S knjigo Ivana Mohoriča me je seveda spoznal Tadej. Čarobna knjiga, ki jo lahko napiše le zares poseben človek.

Se vidimo med zvezdami!

Lepo je če deliš
    hektor
    Participant

Sm brau V zvezdi piše vse pa še ene dve druge, Tega je blo res škoda. Je meu pr nas tud enga posnemovalca pr iskanju cerkev in drugih sakralnih bajt postaulenih u pentagram. Se ne spomnem naslova sam mislem, da je eno knjigo o cerkvah k so postaulene tko napisal en Kaušek.

Tadej mislem d je Kaušek iz Radeč al tam okol nek. A ga puznaš?

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

hektor wrote:

Sm brau V zvezdi piše vse pa še ene dve druge, Tega je blo res škoda. Je meu pr nas tud enga posnemovalca pr iskanju cerkev in drugih sakralnih bajt postaulenih u pentagram. Se ne spomnem naslova sam mislem, da je eno knjigo o cerkvah k so postaulene tko napisal en Kaušek.

Tadej mislem d je Kaušek iz Radeč al tam okol nek. A ga puznaš?

Ja, gre za Draga Kavška. Res je iz okolice Radeč, ga pa osebno ne poznam. Še več – na netu je ene par posnetkov, v katerih “nastopa” in moram reči, da se absolutno ne spomnim, da bi ga že kdaj videl
    https://www.youtube.com/watch?v=VX7KSueAPCw

https://www.youtube.com/watch?v=Gd3U9UeyNCs

Njegov brat je čarovnik (iluzionist). Tudi njega ne poznam, vidim pa včasih avto, na katerem je izpisana ustrezna reklama.

Knjigo, ki jo omenjaš sem pa bral, pa se tudi jaz ne spomnim naslova.

Lepo je če deliš
    Rena
    Participant

Ojla Tadej. Glede na to, da si to knjigo omenil že v paralelnem izobraževanju (enka, z zaključkom junij letos), sem se žal šele sedaj spomnila na knjigo V zvezdi piše vse. Naročila sem jo na zgornjem linku, a verjetno sedaj ne gleda kdo te spletne strani. Kaj veš o tem, kje se jo bo dalo dobit?

Hvala Embarrassed
    Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 12)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.