Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › PROCES PRISOTNOSTI › Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
tadej pretner wrote:
Večkrat sem že omenil, da v grobem obstajata dve vrsti bolečinskih teles – fiksacijska in disociacijska. Pri fiksacijskih imamo ogromno zadržane jeze, žalosti …ki se seveda izrazito nanaša na materialni svet. Ta tip bolečinskih teles se procesira skozi sproščanje ujete čustvene energije.
Pri disociacijskem tipu bolečinskih teles, ki temelji na izogibanju a hkrati samotolažbi, da ti je glede česa vseeno (čeprav ti ni), pa se lahko dejansko vse sprocesira na finoenergijskih ravneh. Ko do tega pride, se del lastne energije/duše, ki je bil ujet na astralu, preprosto vključi nazaj v avrično polje in vse skupaj ni povezano z nobenimi dodatnimi projekcijami ali fizičnimi senzacijami.
ljuč je, da se ti bolj ali manj fučka za vse. Če si torej poln fiksacijskih teles bolečine, je to nemogoče; pri disociacijskih pa seveda je mogoče, zato med dihanjem pogostokrat sprocesiraš čuda nekih stvari, a tega sploh ne veš in prav nič na to ne kaže. Videti je, da se med dihanjem ne dogaja nič posebnega, spremembe pa se pokažejo v vsakdanjem življenju, v drugačnih reakcijah, v tem, da ni več npr. alergij ipd.
Ola, Eureka, to me je zanimalo ali itak zmeraj gre (se manifestira sprememba) skozi fizično telo in evo ga, da (alergija). Torej fora je samo v tem, da se zmeraj sproščajo telesa bolečine, samo, da včasih je bolj in včasih manj fizično očitno.
tadej pretner wrote:
Pri disociacijskem tipu bolečinskih teles, ki temelji na izogibanju a hkrati samotolažbi, da ti je glede česa vseeno (čeprav ti ni), pa se lahko dejansko vse sprocesira na finoenergijskih ravneh…..
Po moje disociacijski tip telesa bolečine je že posledica in dejansko strategija reševanja (izogibanje/umik/beg) pred že obstoječim telesom bolečine. Prav to, da si navedel alergijo mi je naredilo klik. Alergije zavzamejo celo telo, torej se gre za ,,poseg,, na celoti človeka. Na celoto človeka pa ima najbolj velik vpliv srce (osrčnik), drugi na vrsti pa so ostali glavni organi po kitajski medicini……kateri pa je, je odvisno od tipa napada zaradi katerega je nastala obramba. Tudi nekako smatram, da disociacija je posledica ,,ran,, iz zelo zgodnega (predkongnitivnega) obdobja.
Vsi pa so dosegljivi.
snowcat