Reply To: PROCES PRISOTNOSTI

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina PROCES PRISOTNOSTI Reply To: PROCES PRISOTNOSTI

tadej pretner
Moderator

snowcat :) wrote:

…Me pa še nekaj zanima, v knjigi si napisal, da če se med povezanim dihanjem ne dogaja kaj dosti, se procesirajo stvari na višjih nivojih. Ali se potem procesirana zadeva iz višjega nivoja ” spušča” vedno niže, dokler ne pride na fizično raven da jo lahko sprocesiraš in ozemljiš, ali pa se ” razreši” kar tam?

To pa zanima tudi mene .-)
snowcat

Večkrat sem že omenil, da v grobem obstajata dve vrsti bolečinskih teles – fiksacijska in disociacijska. Pri fiksacijskih imamo ogromno zadržane jeze, žalosti …ki se seveda izrazito nanaša na materialni svet. Ta tip bolečinskih teles se procesira skozi sproščanje ujete čustvene energije.
Pri disociacijskem tipu bolečinskih teles, ki temelji na izogibanju a hkrati samotolažbi, da ti je glede česa vseeno (čeprav ti ni), pa se lahko dejansko vse sprocesira na finoenergijskih ravneh. Ko do tega pride, se del lastne energije/duše, ki je bil ujet na astralu, preprosto vključi nazaj v avrično polje in vse skupaj ni povezano z nobenimi dodatnimi projekcijami ali fizičnimi senzacijami.
ljuč je, da se ti bolj ali manj fučka za vse. Če si torej poln fiksacijskih teles bolečine, je to nemogoče; pri disociacijskih pa seveda je mogoče, zato med dihanjem pogostokrat sprocesiraš čuda nekih stvari, a tega sploh ne veš in prav nič na to ne kaže. Videti je, da se med dihanjem ne dogaja nič posebnega, spremembe pa se pokažejo v vsakdanjem življenju, v drugačnih reakcijah, v tem, da ni več npr. alergij ipd.

Lepo je če deliš