Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › PROCES PRISOTNOSTI › Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
Odpori?
Sem v tretjem tednu povezanega dihanja in začelo se mi je dogajati. Prvih 14 dni ni bilo nikakršnih težav s samim povezanim dihanjem. Sem se malo lovila okrog ritma a je kar steklo. Pozornost je bila lepo na trebuhu in je šlo brez motenj. Me je tu in tam odnesla kakšna misel za kratek čas, a sem relativno hitro opazila, da pozornost ni tam, kjer bi morala biti.
Zdaj pa pozornost kar beži stran od trebuha, občutek imam, da ne zmorem popolnega izdiha, da izdihnem samo na pol, opažam da, ko je vdih na vrhu, kar obstane, kot da preneham dihati, mudra se kar razpre, vrinjajo se misli.
Do sedaj ni bilo nekih drastičnih procesiranj. Mravljinci v levi nogi so še prisotni, sicer z zmanjšano intenziteto a vztrajajo še vedno. Zaznam kakšno bolečino, ki relativno hitro izzveni in do zdaj je potekalo vse kar ok, zato me zdaj po 14 dneh rednega 2 x dnevno in še kakšno zraven povezanega dihanja takšni odziv, mislim, da se temu reče odpor, malo čudi.
Kaj je ” ego” začel prepoznavat, da mislim resno, da ne bom odnehala in se šele zdaj počuti ogroženega?