Reply To: PROCES PRISOTNOSTI

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina PROCES PRISOTNOSTI Reply To: PROCES PRISOTNOSTI

Dragica
Participant

Pozdravljeni vsi skupaj, tole pa moram deliti z vami.

Tadej, moja iskrena, globoka HVALA za nasvet glede povezanega dihanja, mravljincev v nogah in tople vode. Sinoči sem to izvedla. Ker imam doma tuš kabino sem se znašla po svoje. 25 l vedro od Jupol barve, do treh četrtin napolnjeno z toplo vodo, ki mi je segala skoraj do sredine meč. Čez nekaj minut povezanega dihanja sem zaznala senzacijo podobno mravljinčenju ampak še zdaleč ne tako intenzivno kot zadnjič. Ni bilo tistega velikega pritiska, ne pekočega občutka, samo rahel pritisk v predelu gležnja v levi nogi in tako je bilo ves čas povezanega dihanja.Smile

Se je pa pojavila rahla bolečina, bolj kot zategovanje od vratu proti lopatici na desni strani. Vdihovala sem iz hare, izdihovala skozi kocko v središče zemlje ( to res pomaga), držala mudro, opazovala in čutila kaj se dogaja. Spreletela me je misel, da sem HKRATI opazovalec, ki opazuje opazovano. Da sem tista, ki čuti čuteno, da sem tista, ki doživlja doživeto. Da to niso tri stvari, ki so vsaka za sebe, da je to eno povezano v doživetje opazovanja, doživetje čutenja in da sem to jaz, da je to v ednini v meni.

Ne vem, če sem pravilno opisala svoje doživetje, vem pa, kaj in kako sem to doživela. Zdaj mi samo šviga skozi možgane opazovalec, opazovanje, opazovano in kar povezujem stvari, ki so mi še do pred kratkim bile nerazumljive. Resnično, srčna hvala za vse nasvete in za knjigo Integrirana osebnost, ki mi je bila položena v roke v pravem trenutku.

Lepo je če deliš